25.6.2011

Something from Taobao

Hei taas! Haluan esitellä yhden jutun, jonka tilasin jo viime vuoden puolella Taobao-tilauksessani. Jouduin kuitenkin monesti muuttamaan tilaustani, koska ihan ykkösvaihtoehtoni oli loppuunmyyty, mutta lopulta onnistui. Takki ei ole ihan sellainen kuin olin ensin suunnitellut ostavani, mutta en kyllä voi sanoa katuvani ostostani. Melkein jo odotan kylmempää säätä, jotta pääsisin sitä käyttämään.

Tuollaisen sain joskus toukokuussa kotiovelle toimitettuna. Olen iloinen siitä, että en ostanut vastaavanlaista Yumetenbon takkia, koska tilaamani vaikuttaa yllättävän laadukkaalta hintaansa nähden ja on kuitenkin lähes samanlainen.

Tuo takana oleva rusetti on kiva yksityiskohta, joka hieman lisäsi ostoinnokkuuttani.

Ja tekoturkiskaulus on irroitettava eli takista saa sillä tavalla hieman kevyemmän. Takki pääseekin ehkä jo syksyllä käyttöön.

Merkkilappu kyllä hieman huvittaa, koska tuolla hinnalla ei taida ihan aitoa Liz Lisaa saada, varsinkaan Taobaosta. No ei se tässä tapauksessa haittaa, kunhan vain vaate näyttää kivalta.


Translation

Hello again! Here is my new coat that I ordered last year from Taobao but received on May because I had to change my order several times.

My coat is very similar to this Yumetenbo's coat and I'm happy that I chose to buy this instead. and I like it even though it's not the same coat that I at first tried to buy. The tag says that it's from Liz Lisa, but I don't think so. Too cheap price and from Taobao, no way! But it doesn't bother me because I like the way this coat looks.

5.6.2011

Graduation party

Minusta tuli eilen ylioppilas! Juhlistani tuli melko pienet, söin liikaa kakkua ja tukka lässähti jo ennen kuin pääsin koululle lakkiaistilaisuuteen, mutta ei haittaa kamalasti, koska sain pitää yo-lakkia ihan virallisesti kokonaisen päivän ennen kuin se päätyy kaapin pohjalle unohduksiin.

Aikaa lakkiaisjuhliin valmistautumisellekaan ei jäänyt kovin kauaa aikaa, koska sain varmuudella tietää ylioppilaaksi pääsystäni melko myöhään. Mekon ehdin onneksi hommata ja juhlistakin tuli ihan kivat.

En nyt saanut edustavampaa kuvaa itselleni, mutta ehkä tuosta hieman näkee mekkoani ja valitettavasti kärsivää ilmettäni.

Juhlien ruokapuolesta en tajunnut ottaa kuvaa ennen sen häviämistä, mutta tässä vaikka muutama kuva kukkapuolesta:
Huomasitte ehkä uuden hiusvärini. Värjäsin tukan muutama päivä sitten, viime kerrasta olikin jo puoli vuotta! Värin piti olla vaaleanruskea, mutta taas kerran tukkani ei ollut samaa mieltä. Sain tummanruskean tukan ja alan olemaan jo epätoivoinen, koska hiustenvärjäyksessä mulla on nyt tosi useasti käynyt näin. Ehkä seuraavaksi suuntaan jo sinne kampaajalle...


Kadun myös kamalasti sitä, että pilasin silmäni piilareilla. Toisaalta inhoan silmiäni ilman niitä. Nyt olen ollut jo puoli vuotta piilareita silmiini laittamatta, mutta silmät ovat edelleen herkät ja joudun aika tarkasti valikoimaan mitä meikkiä voin laittaa ja yleensä viihdyn ilman meikkiä, jotta en turhaan ärsyttäisi silmiäni. Silmiini tuli myös näkymään paljon rumia verisuonia ja kärsin aika usein punaisista ja kuivista silmistä. Ehkä näistä mahdollisesti pysyvistä silmähaitoista opin ainakin sen, kuinka silmänsä voi pilata. Piilareista yritän pysyä ainakin enimmäkseen erossa, mutta luulen päätyväni niitä vielä pitämään, mutta luultavasti nyt osaan olla hieman järkevämpi niiden käytön suhteen.


Onnistuin myös lihomaan syyskuun ja toukokuun välisenä aikana useamman kilon, mutta olen kuukauden aikana karistanut jo osan pois. Vielä minulla on kuitenkin matkaa tavoitepainooni...


Riittäisivätköhän nämä selityksiksi siitä, miksi en ole ollut kamalan bloggailuinnokas?


Tietenkin vielä koulu on vienyt aikaa ja oon jumittanut välillä mm. xboxilla pelaamassa, mutta nyt musta tuntuu, että voisin pikkuhiljaa jaksaa bloggailla. Voisin pian postata kuvia jokin aika sitten saamastani vaatepaketista, kun ehdin.


Translation:

-I had my graduation yesterday and I had small but nice party.

-I dyed my hair light brown but it turned out dark brown.

-I haven't worn circle lenses since December, because my eyes have damaged. I have also gained some weight so I haven't felt really good lately.

-I think now that I have motivation to write my blog.