25.1.2011

Taobao!

En voi uskoa miten viime postauksesta on kulunut jo neljä kuukautta... Kadotin vaan jonnekin innon postata blogiin, koska mun elämässä ei oikein tapahtunut mitään kirjoittamisen arvoista ja tarvitsin tosiaankin tauon. Ehkä nyt kuitenkin sain vähän innostustani takaisin ja jaksan taas bloggailla, ehkä vielä joskus usein ja säännöllisesti. Yllättävää kyllä lukijamäärä on pysynyt lähes samanlaisena tauonkin jälkeen, kiitos siis kärsivällisyydestä!
Blogini täyttikin tammikuun alussa jo kaksi vuotta, täytin myös itse 1
8 n. kuukausi sitten. Tein myös uuden ulkoasun, mitäs tykkäätte? Saatan tosin tehdä vielä jotain noille väliotsikkopalkeille, jos keksin.

I can't believe it's been over four months since I last time updated this blog... I didn't feel like writing anything here and I had nothing to write about. I just needed a break but now I'm trying return back to blogging. Thanks to every follower who didn't stop reading this blog while it was totally dead!
I have had this blog now over two years and I turned 18! I did new layout, what do you think of it?


Mutta aloit
anpa nyt varsin perinteisesti vaikka shoppauspostauksella, vaikka oonkin ostellut neljän kuukauden aikana melko vähän... Ensin ihan Suomesta normikaupoista joskus aikoja sitten ostettuja juttuja.

I'm going to show you things which I have bought, at first clothes from Finnish shops.

KappAhlista mekko, päädyin sitten ostamaan valkoisen, koska hintakin -50% ja se oli nätimpikin.

Dress from KappAhl, I chose white because it cost only half price and it was prettier.

Beanie and shoes from Seppälä

Sitten ensimmäinen Taobaotilaukseni, eikä kyllä jää viimeiseksi! Rakastan sen verran tavaroitten hintoja verrattuna mitä maksaa täällä Suomessa. Taobao on aikalailla kuin Kiinan ebay. Tällä kertaa tilailin lähinnä ihan perusvaatteita, mun vaatekaapissa nimittäin on kova pula sellaisista.

Then my first but not the last taobao order! This time I bought lot of basic clothes.


Cocolulu replica(?) farkut, en muista onko nämä vain samankaltaiset vai suorat kopiot ... Harmi vaan nuo on niin kivat, mutta en mahdu, kun oon onnistunut lihomaan hieman... Ehkä mahdun laihdutusurakan jälkeen, jos sen onnistun aloittamaan.

Cocolulu replica jeans, sadly I have gained weight and can't use them yet, hopefully after my weight losing..."Boyfriend" jeans

Ihanan lämmin tuollanen villatakkihuppari, ajattelin käyttää takkina hieman keväämmällä. Taisin myös rakastua nordic printtiin...

So warm and thick hoodie, I fell in love with nordic print...


Gina Tricotissa oli joskus vastaavanlaisia neuletakkeja, jäi silloin ärsyttämään, kun en ostanut, joten ostin sitten tuollaisen, tykkään tuosta ihan liikaa jo!

Leopard pattern cardigan


Yumetenbo's hoodie, it looks so ugly in this photo

Replica beanies, the leopard one is my favourite!

Vihdoinkin uusi laukku, pääsen eroon siitä mun vaaleanpunaisesta pianolaukusta, jota oon joutunut jo hakaneuloilla korjailemaan.

Finally new bag, my old school bag was broken.

Foxtail


Nämä on muuten kivat, mutta napinläpejä ei ole puhkottu, mikä vähän ärsyttää, pitää varmaan etsiä ratkoja jostain...

I think these are nice but buttonholes aren't open so I have to open them myself, annoying thing...

Shortsit, jotka on jo kaikilla muillakin :D

Everyone has these shorts so I bought myself too :D

Leopard pattern scarf

Kahdet feikkiuggit, oon iloinen etten ostanut näitä kahden vuoden aikana Suomesta, kun näillä oli hintaa 2 euroa/pari, en aio enää tuhlata yhden talven kestäviin kenkiin mitään kolmeakymppiä! :D

Two pair of fake uggs, they were so cheap compared to Finnish prices, something like 2 euros/pair.