25.6.2011

Something from Taobao

Hei taas! Haluan esitellä yhden jutun, jonka tilasin jo viime vuoden puolella Taobao-tilauksessani. Jouduin kuitenkin monesti muuttamaan tilaustani, koska ihan ykkösvaihtoehtoni oli loppuunmyyty, mutta lopulta onnistui. Takki ei ole ihan sellainen kuin olin ensin suunnitellut ostavani, mutta en kyllä voi sanoa katuvani ostostani. Melkein jo odotan kylmempää säätä, jotta pääsisin sitä käyttämään.

Tuollaisen sain joskus toukokuussa kotiovelle toimitettuna. Olen iloinen siitä, että en ostanut vastaavanlaista Yumetenbon takkia, koska tilaamani vaikuttaa yllättävän laadukkaalta hintaansa nähden ja on kuitenkin lähes samanlainen.

Tuo takana oleva rusetti on kiva yksityiskohta, joka hieman lisäsi ostoinnokkuuttani.

Ja tekoturkiskaulus on irroitettava eli takista saa sillä tavalla hieman kevyemmän. Takki pääseekin ehkä jo syksyllä käyttöön.

Merkkilappu kyllä hieman huvittaa, koska tuolla hinnalla ei taida ihan aitoa Liz Lisaa saada, varsinkaan Taobaosta. No ei se tässä tapauksessa haittaa, kunhan vain vaate näyttää kivalta.


Translation

Hello again! Here is my new coat that I ordered last year from Taobao but received on May because I had to change my order several times.

My coat is very similar to this Yumetenbo's coat and I'm happy that I chose to buy this instead. and I like it even though it's not the same coat that I at first tried to buy. The tag says that it's from Liz Lisa, but I don't think so. Too cheap price and from Taobao, no way! But it doesn't bother me because I like the way this coat looks.

15 kommenttia :

 1. Todella nätti takki! *o*
  Kelpaisi kyllä mullekkin :)

  ~Anni

  VastaaPoista
 2. love the bow in the back =]


  nancyxo

  VastaaPoista
 3. Ihana takki ♥ Paljon maksoit tosta? :)

  VastaaPoista
 4. Anni: Kiitos!

  NANCYXO: Thanks!

  JAN.: Kiitos! Maksoi n. 20 euroa, mutta postikulut olivat sitten enemmän kuin takilla hintaa... :D

  VastaaPoista
 5. aweeee...this mantle is so cute!!! I love the creme color =D

  VastaaPoista
 6. Tosi nätti takki, sopii hyvin sun tyyliin! ♪

  20 euroa ei todellakaan ole paha hinta, mutta niinkuin mainitsit, niin sillä hinnalla ei taida aitoa Liz Lisaa saada... :'D

  VastaaPoista
 7. Oh my, kawaii no coat! I love it to pieces :D

  Aya ♥ Strawberry Koi

  VastaaPoista
 8. Taobao is so addicting!

  Cant wait to see you wearing that cute coat! ♥

  VastaaPoista
 9. Kuulostan varmaan hirveältä stalkkerilta, mutta olen jo jonkin aikaa seuraillut blogiasi ja galleriaasi.

  Näin ulkopuolisen silmin vaikutat hieman masentuneelta. Ainakin itsetunto-ongelmasi ovat pahat. Oletko käynyt jonkun luona puhumassa asiasta? Suosittelisin lämpimästi, sillä nämä asiat ovat vakavia vaikka ne eivät itsestä tunnu siltä.

  Terveisin hieman huolestunut stalkkerifani.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi, stalkkaus ei haittaa vaikka nykyään ei ole oikein mitään stalkattavaakaan! En kyllä ihan tiedä millä perusteella minusta olet sellaisen käsityksen saanut, koska en enää pitkiin ole ollut kovinkaan aktiivinen internetissä. Enkä vielä tiedä varmaksi milloin aion palata takaisin käyttämiini sosiaalisiin medioihin, heti kunhan itseäni innostaa tarpeeksi.

  VastaaPoista
 11. Vielä vuoden päästäkin jatkoa odotellessa:)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi, kiva kuulla että joku vielä odottaa! :D

  VastaaPoista