19.7.2010

Tracon V outfit

Postaan nyt pari kuvaa Tracon lauantain asustani. Hieman myöhässä, koska en oikein löytänyt onnistuneita kuvia itsestäni! Jos joku sattui nappaamaan musta kuvan niin olisin kiitollinen, jos vaivautuisit lähettämään! Mutta joka tapauksessa...

Jsk: Angelic Pretty
Laukku: Mashimaro Girl
Paita, kengät, sukat, hiusruusut, kaulakoru: Bodyline
Muut korut: Taviskaupoista

Ainakin opin, että en taida enää istua kuvatessa, eipä tullut niin edustavia kuvia. :( Ja vähän jäi harmittamaan se etten ehtinyt tilata hieman söpömpiä vaaleanpunaisia kenkiä, sellaiset olisivat ehkä mätsänneet paremmin asuuni.

Tänään alkoi myös kolmen viikon mittainen kesätyöni, joten en taida sen aikana postailla kovin usein ainakaan arkipäivisin, koska en ole ihan edustavimmillani töissä... Mutta mikäs sen parempi tapa viettää loppuloma, kuin raataa helteellä, mutta sentään tukkahaaveeni ovat lähempänä toteutumista.

I´m so late, but here is my Tracon outfit. I´m too lazy translate anymore today, sorry, because my summer job started.

4.7.2010

Lots of pink things

Esittelen nyt vielä viimeisimmät tilailuni tältä viikolta, taidan hieman pitää taukoa tilailemisesta nyt jonkin aikaa... Eilen olin myös Traconissa, mutta siitä lisää myöhemmin!

Now I introduce my latest shopping. Tracon V was yesterday, but I will post pictures later!

Yksi unelmamekoistani, Yumemiru macaron jsk pinkkinä! Kun se ilmestyi Closet Childiin, en voinut vastustaa kiusausta! Olisin kyllä ostanut sen myös minttuna tai keltaisena, jos sellainen olisi sattunut kohdalle. Tämä onkin vasta toinen bränditavarani ja ensimmäinen Angelic Prettyltä, brändivaatteet kiehtovatkin minua nykyään enemmän vaikka hetkessä en vaatekaappia niillä voi täyttääkään...

One of my dream dresses, Yumemiru macaron jsk, I couldn't resist temptation! I bought it from Closet Child.

Bodylineltä sukat, tarvitsin jotkut mekkoon mätsäävät sukat, mutta en sitten käyttänytkään traconissa niiden lyhyyden vuoksi! No toivottavasti ne venyvät, koska nyt ne ylettyvät juuri ja juuri polviin.

Bodyline socks, unluckily they are quite short!

Bodylineltä tämä mansikkaolkalaukku, se sopii hyvin uuteen mekkooni. Vetoketjussa oli kiinni pieni metallinen kilisevä mansikka, mutta otin sen pois, koska en halunnut kuulostaa tontulta... :D Traconiin laukku oli liian pieni tavaroilleni, joten jouduin ottaa tilalle isomman. Ilman vesipulloa helteellä ei olisi kauan aikaa selvinnyt!

Bodyline pink strawberry bag, it looks cute with my new dress.

Varmaan isoin näkemäni sateenvarjo, mutta ainakin hyvin sweettariyhteensopiva. Alle mahtuu sateella varmaan kolme ihmistä... :D

This bodyline umbrella is huge, but at least cute!

Uusi alushame oli välttämättömyys, edelliset ovat sen verran lätähtäneitä eikä tärkkäystä aina jaksaisi tehdä. Materiaali on jotain muuta kuin tylliä, eli ei varmasti yhtä nopeasti menetä puffuuttansa, tosin hieman ehkä liian hintava laatuunsa verrattuna... (Mutta jätin alushameen tilailun viimetippaan, joten en ehtinyt valitettavasti muualtakaan!)

I needed new pannier, but I was little disappointed. It wasn`t so puffy as I thought.


Pari nättiä hiuskukkaa, olisi pitänyt tilata useammassa värissäkin!

Cute hair accessories!

Sekä uudet tekoripset ja mansikkakorvikset! Koska ne maksoivat vain $1, en voinut vastustaa tilaamasta taas jotain krääsää.

New false lashes and strawberry earrings! Because they cost only $1.

Ja kiitos muuten sille yhdelle ihmiselle eilen lauantaina Traconissa, joka kertoi lukevansa blogiani, se piristi, koska vain muutama on joskus sanonut! :D Tracon kuvia postaan myöhemmin, jos niitä jostain löydän...