29.6.2010

Happy day

Tänään on ollut pitkästä aikaa kiva päivä, posti toi muutaman paketin mukanaan ja jaksoin käydä kaupungillakin vähän katselemassa löytyisikö alennusmyynneistä mitään.

I had nice day today! I got few packet and I went shopping.


Yhteensä tänään tuli kolme eri tilaustani perille, yhden tosin jouduin hakemaan postissa. Tällä viikolla pitäisi vielä pari olla tulossa, sitten pidän vähän taukoa tilailemisesta. Tuossa yhdessä tuli kännykän decodenin uhriksi joutuva kotelo, mutta näette sitten.

I got 3 packets, 2 is still on way, but hopefully here soon ♥


Tätä tilausta odotin eniten, olin tosin yllättänyt siitä, että se välttyi tulleilta vaikka oikea hinta olikin selvästi merkattu pakettiin. Ostin shopping servicen välityksellä Wiglandista vähän Prisilan tukkaa ja pääsin vihdoin eroon hiusongelmistani. Tällä kertaa halusin maksaa laadusta ja voin sanoa, että tykkään ♥. Vaikuttaa melkein kuin oikeilta hiuksilta, kestää myös melko korkean lämpötilan, joten voin myös vähän kiharrella mieleni mukaan.

I got my Wigland stuff and I feel very pleased because quality is great!

Puoliperuukki. Prisilan vaaleimmassa värissä LiYE, joka on hieman tummempi kuin oma nykyinen hiusvärini, onneksi oma tukka on melko helppo saada sopimaan samaan sävyyn.

Prisila half wig, lightest color LiYE, however, that is bit darker than my own haircolor.

Otsatukkalisäke. En tosin sellaista olisi tarvinnutkaan. Ostin kuitenkin varmuuden vuoksi, jos oma tukka ei olisikaan ollut yhtään saman sävyinen.

Prisila bangs. But I can use my half wig without it, luckily.

Kaupanpäällisiä, ehkä löydän noille joskus käyttöä.

Free gifts.

Halusin myös uudet isommat linssit, tällä hetkellä omistan vain kahdet käyttökelpoiset, joten...

I bought new circle lenses, because I only had two lenses.

...Ostin vihdoin Geon super nudy blue-linssit! Halkaisijaltaan huimat 14.80 mm, mutta eivät kuitenkaan näytä liian epäluonnollisilta, pian ehkä teen niistä tarkemman esittelyn.

Geo super nudy blue-lenses, I will review them later!

Gina Tricotista pesistakki 24,90. Pohdin pitkään vaaleanpunaisen ja tämän väliltä, mutta päätin sitten ostaa välillä jotain uutta väriä vaatekaappiin.

Baseball jacket from Gina Tricot.

En edes muista milloin viimeksi olen omistanut poskipunan, joten ostin uuden h&m:ltä, hintaa n. 5 euroa.

H&M blusher, I can`t remember the last time I owned one.Samoin h&m:ltä alennuksessa olevan meikkipussin kolmella eurolla.

New make-up pouch.


Ja tässä olisi päivän asuni ja pari naamakuvaa, siitä onkin kauan kun viimeksi sellaisia postasin, mutta nyt ehkä kehtaan taas! :'D Tosin otin näitä vasta kaupungilta tulemisen jälkeen ja olin siinä vaiheessa varsin huonovointinen, se ehkä näkyykin...

And here is my outfit today and and a few face picture. I took these pictures after I came back to home, so please ignore my pretty dead face.

Pääsivät vuoden vaatekaapissani lojuneet hame ja paita ensimmäistä kertaa käyttöön! Oli pitkästä aikaa kiva pukeutua vähän tyttömäisemmin.

See you soon !

24.6.2010

False lashes

Päätin aloittaa lisäämään blogiini käännöksiä, koska ulkomaalaisia lukijoita näyttäisi olevan jonkin verran. Pahoittelen, jos jotakin häiritsee kielioppivirheeni, niitä kyllä saattaa löytyä välillä. Mutta asiaan! :D

I started writing short English translations, hopefully you can understand something now. Please forgive my bad English skills...

Ostin viime viikolla 12 paria tekoripsiä tältä ebaymyyjältä, tasan viikon päästä olivat jo perillä. Miksen aikaisemmin keksinytkään ebayshoppailun ihanuutta, vaan ostin aina Suomesta yhden parin kerrallaan, kun halvemmalla saattaa saada jopa kymmeniä tekoripsiä. Olen tyytyväinen, juuri omaan makuuni sopivat ripset!

I bought 12 pairs of false eyelashes from this ebay seller. They were cheap and shipping time was only one week. Now I am happy with my purchase and and I will probably buy more lashes from ebay.

Close-up
Mukana tuli myös liima, vaikuttaa vahvalta sekä ihan pitkäkestoiselta. Eipä tarvitse ostaa ihan heti uutta, sen verran paljon tuossa ja, kun ajattelee kuinka usein tekoripsiä tuleekaan edes käytettyä...
I got this glue also, it seems good.

Tänään tuli toinen paketti!

I got another packet today!

20 paria alaripsiä, kahdenlaisia ja näytti ihan kivoilta silmissä parin euron ripsiksi, mitä nyt pitää hieman harjoitella liimaamista!

20 pairs of lower lashes.

Pian on tulossa vielä muutama paketti postissa ensiviikolla, näette sitten!

Soon I will get more packets, you will see then!

18.6.2010

I'm not dead !

Yli 1,5 kuukautta mennyt, hupsis, joten eiköhän olisi jo aika palata takaisin bloggailun pariin! Nyt tuntuu siltä, että mulla on taas pitkästä aikaa innostusta johonkin, kun kesälomakin alkoi. Minipostaus tällä kertaa, koska en ole oikein jaksanut lähteä minnekään eikä kamalasti ole mitään kertomisen arvoista.

28.5. oli siis D=OUT, päädyin menemään sinne yksin, mutta ei siinä mitään. Kyseinen bändi kuuluukin lempibändeihini, joten tykkäsin keikasta ihan mielettömästi. ♥ Taidan kuitenkin säästää muut liialliselta fanitukselta, joten en kerro enempää. Tosin keikkapaidan päädyin ostamaan, kerrankin niitä jopa oli jäljellä, kun muilla keikoilla missä olen ollut, ovat ne aina ehtineet loppua.


Mutta nyt haluan esitellä vähän mitä oon ostanut!

Uuden kännykän, edellinen oli jo 4,5 vuotta vanha eikä enää oikein suostunut tekemään yhteistyötä, joten päädyin sitten Samsung Jet S8000 kännykkään ja olen kyllä ollut ainakin tämän reilun kuukauden tyytyväinen. (Mitä nyt häiritsee se, että jos viestien aakkoset vaihtaa suomeksi niin en löydä tossa ei taida olla kysymysmerkkiä, tosin se on aika pieni juttu, kun muuten on kiva kännykkä! :D)

Pian varmaan tilaankin vähän deco den-krääsää, jotta pääsisin kaunistamaan tuota ja kameraani.

Tulipas tästä lyhyt, mutta enköhän sitten keksi vähän enemmän kirjoitettavaa, kun postissa saapuu vähän uutta tukkaa Prisilalta sekä ebayshoppailuja... Traconikin lähestyy, täytyy toivoa, että mun suunnitelmat onnistuis kerrankin hyvin, mutta siitä lisää ensi kerralla!