14.4.2010

BIG hair problem

Hei pitkästä aikaa! Hieman venyi tämä päivitystauko kuukauden mittaiseksi ja ulkoasukin ehti uudistua taas. Syynä päivityshitauteen on, että oon ollut kiireinen ja omistan pahan hiusongelman.

Tällä hetkellä mun rahat tuntuu hupenevan vain hiustuotteisiin, nimittäin:Nämä kaikki oon ostanut kuukauden aikana, ostin toisen oranssin värin, mutta ongelma on se, että toi kestoväri pysyy tukassani vain noin 3 pesua, sitten lähtee voimakkaasti haalenemaan ja jonkun 7 hiustenpesukerran jälkeen hiukset on vaaleanruskeat... No kokeilin sitten myös tollasta vaahtosävytteen, maksoi n. 5 euroa ja lähti hiuksista pois ensimmäisessä pesussa luvatun n. 8 pesukerran sijaan. Turhauduin ja ajattelin, että voisin värjätä pois oranssista, ostin tuollaisen kevytvärin, väriltään "Tummavaalea kuparimahonki" ja paketin mukaan pitäisi tulla punertavan ruskeat. No nyt mulla on sitten lähes maantieruskeat hiukset eikä tietoakaan punaisuudesta! :< En enää oikein tiedä mitä tekisin, kun tavalliset värit ei enää pysy hiuksissa ja kasvattaminenkin vie aikaa... Mutta ostin tuollaisen lämpösuojasuoristusaineen ja hyvältä vaikuttaa! Yritän vielä kokeilla pelastaa hiuksiani hoitoaineen ylikäytöllä...Vähän kyllä ihmettelen miksi sorruin ostamaan uuden hiustenlaittosetin, kun en oikein voi näille mitään edes tehdä vielä. No enköhän vielä joskus tule tarvitsemaan, kun edellinenkin kihartimeni oli jo 7 vuotta vanha... Heti kyllä huomaa eron tuohon uuteen.

Vielä pari lagauskuvaa muutaman viikon takaa!

Kävin myös tässä joskus katsomassa Alice in wonderland:n, kyseessä ensimmäinen näkemäni 3D-leffa ja oli kyllä mielenkiintoinen katsoa, mitä nyt juoni ei ollutkaan niin kiinnostava kuin odotin.

Sain myös kuulla että, D=OUT on tulossa Suomeen toukokuussa, joten siellä mut nähdään sitten! :D