25.1.2010

2 x new hairstyle

Viime viikolla keskiviikkona minua odotti kaksi pakettia kotona, toisessa tilaamani peruukki ja toisessa tukkaväri. Harmikseni huomasin paketin avatessani, että oranssin peruukin sijasta sainkin ruskean! Ruskea hiusväri ei kuulu enää niihin suosikkeihini, joten olin hieman pettynyt ja ajattelin selvittää asian, miksi sain vääränlaisen. Eilen kuitenkin tulin toisiin ajatuksiin ja päätin testata peruukkia uudestaan ja laittautua pitkästä aikaa kunnolla loleihin.

Ehkä se peruukki ei sittenkään näytä niin kamalalta vai mitäs mieltä olette? Tässä hieman todistusaineistoa eilisiltä kuvailuiltani.

Ehkä en näytäkään niin epäsopivalta lolimekoissa, kun meikit ja hiukset ovat siedettävästi! Kaikki vaatteeni ovat Bodylineltä.

Muutama päivä sitten värjäsin hiukseni turkooseiksi, kuvat tosin vääristävät väriä sinisemmäksi kuin se oikeasti on. Lupaan kyllä postata pian hieman edustavampia kuin näitä naamanvääntelykuvia...

Pystyisitteköhän tunnistamaan minut näissä kahdessa tyylissäni samaksi henkilöksi, luulen että joillekin se saattaisi tuottaa hieman ongelmia, koska hämmästyn usein itsekin kuinka erilaiselta näytän...! :D

15.1.2010

1 year

Pidin hieman taukoa päivittelyssä, sillä aikaa blogini ehti 11.1 täyttää jo vuoden! Tuntuu tosin, että vastahan aloitin blogin kirjoittamisen, mutta aika vain menee nopeasti. Siksipä päätin vaihtaa ulkoasuakin, nykyinen on nyt varsin Mashiro-painotteinen, mutta koittakaa kestää! :'D Onnistuin vahingossa myös poistamaan kävijälaskurin, joten uusi lähti sitten taas nollasta. Tänä vuonna yritän tosissani päivitellä useammin ja hieman laadukkaampia merkintöjä, toivottavasti onnistuu!

Mutta kerron teille nyt mitä kaikkea olenkaan alennusmyynneistä ostanut.


Välillä tekee mieli täyttää vaatekaappia hieman normaalimmilla vaatteilla, joten ostin h&m:stä farkut 15 eurolla, neuletakin yhdeksällä eurolla. Pinkki t-paita on seppälästä noin 7 euron hintaan. Seppälä taitaa näkyä kuvioinnista melko selkeästi. :'D


Tämä ruutupaitakin on noin kuudella eurolla Seppälästä, on muuten ensimmäinen ostamani poikien vaate, mutta sopi päälleni melko hyvin, joten miksipä ei?


Tänään olin taas onnekas! Menetin näissä kengissä jo toivoni, kun sopivaa kokoa ei aiemmin löytynyt, mutta tänään niin kävi! Olen halunnut tämän tyylisiä kenkiä jo jonkin aikaa ja melkein sortunut tilaamaan, mutta onneksi löysin lähempää.

Ja vielä perinteiset hiuspohdintani...!Kyllästyin liian vaaleisiin hiuksiini, siispä kokeilin hieman lämpimämpää sävyä, tuo väri on ollut päässäni jo yli 2 viikkoa, tosin taas olen kyllästynyt vaaleisiin luonnollisen värisiin hiuksiin. Kokeilin mm. värjätä otsatukkani mustaksi, mutta se näytti varsin rumalta, joten värinpoisto pääsi taas käyttöön. Seuraava hiusvärini tulee olemaan turkoosi, kunhan vain jaksan joskus tilata värin. Toivon tosiaan, että vielä joskus tulen löytämään kivan hiusvärin, jota jaksan kauemmin kuin muutaman päivän!Hairtradelta tilasin kahdet "medium blond" sävyiset pidennykset, sopivat aika täydellisesti nykyiseen hiusväriini, mutta ovat kyllä aika ohuet verrattuna hintaan ja siihen mitä ennen hairtadelta tilaamani pidennykset ovat olleet. Aion ehkä värjätä nekin turkooseiksi.


Tälläisen peruukin sitten tilasin, sillä tosin saattaa mennä vielä jonkin aikaa saapua. Onneksi kohta voin toteuttaa yhtä aikaa monia eri tyylejä, kun on valinnanvaraa hiuksissa!