1.5.2010

Circle lenses review + something else

Noniin, nyt jaksoin tehdä sen piilariesittelyn, jonka lupasin jo ajat sitten. Tämän viikon bloggailut on ollut vähän haastavia, kun kuvanmuokkausohjelmat on ollut kaikki koneella, joka on ollut tässä korjauksessa, joten nyt vasta pääsin postaamaan! Mutta tällä kertaa siis kerron vähän noista piilareista ja mitä kaikkea oon shoppaillut.

Tilasin taas täältä: shoppingnspree Australia , oon ollut tyytyväinen molemmilla tilauskerroillani, joten voisin suositella! Piilarit valmiina varastossa, joten toimitusajatkin ovat melko lyhyet, hinnat melko edulliset ja tällä hetkellä tarjous, eli ilmaiset postarit, jos ostaa kahdet piilarit. Ehkä tilaan tuolta uudestaan joskus tulevaisuudessakin.
Otin näitä kuvia joskus kello 23 aikaan, joten ignooratkaa hieman kämäiset meikit, silmien verisuonet, valokin sai mun ihon näyttämään ihan kellertävältä, mutta olkoon nyt niin...

Geo angel violet

Tykkään näiden kuvioinnista ja väristä paljon, tekee silmistä suuret ja nukkemaiset. Näistä tykkään kyllä enemmän lilana kuin ruskeina!

Mutta edellisten angel-sarjan linssien tapaan nämä eivät ole mukavimmat, melko paksut linssit ja siksi voin tuntea näiden olemassaolon silmissä. En käyttäisi kovinkaan mielelläni yli 8h päivässä, toisaalta silmätippojen laittaminen saa silmiin taas mukavan tunteen. Näitä kyllä uskoisin tulevani käyttämään paljon.Geo BS-202

Ihan kivat linssit, ainakin nämä on varsin huomaamattoman tuntuiset silmissä. Näissä ei kyllä ole niin suurentavaa efektiä, kuten angel violeteissä.

Tummassa valossa ja sisätiloissa näyttää aika tummilta silmissä, luonnonvalossa ulkona taas väriltään aika epäluonnollisen kirkaat siniset. Mutta kyllä näitä oon pitänyt jo jonkin verran, ehkä joskus tilaan jotkut toiset siniset, mutta eiköhän nämä sentään vähän aikaa kelpaa!Siinä ne sitten oli, kerron tähän loppuun vielä mitä muuta olen ostanut.


Max factorin false lash effect-ripsiväri, oli hieman normaalihintaa halvempi, joten päätin ostaa. Saa kyllä ihan kivanpituiset ripset, mutta ei kuitenkaan niin suurta eroa halvempiin vaihtoehtoihin, että välttämättä toista kertaa ostaisin yhtä kalliin ripsarin.

Tukka-aineita, L'Orealin Studio Hot Curl kiharasuihke ja kolme purkkia Wellan color touch hiusväriä, yksi purkki on jo mennyt ja tuloksena oli tummanruskeat hiukset, joten taidan odottaa, että tämä väri haalistuisi ja sitten värjään ja toivon, että saisin tummanoranssit hiukset, joita paketti lupailee. Pitäisi olla kampaamotuote kyseessä, joten toivottavasti hiuksistani vielä jotain tulisi...

Sain tilaamani SKIN79 BB-cream meikkivoiteen eilen Koreasta, vaikuttaa lupaavalta, mutta kerran kokeilun jälkeen on hieman hankala sanoa vielä mitään...


Hyvää vappua! :D

8 kommenttia :

 1. äää, sulla on ihan älyttömän nätit silmät imo!

  VastaaPoista
 2. noi siniset on just mageet ! *---*
  ja oon muuten huomannu muillaki ton reaktion, et oma silmänväri näkyy vähä tuolt keskeltä, ni näkyykö se luonnossa ? :D
  sul on hirveen nätit silmät, jotenki kauniin muotoset !

  VastaaPoista
 3. Semmonen kyssä että kauanko piilareilla kestää saapua tuolta tilatessa ja paljonko on postarit? :D

  VastaaPoista
 4. Noi molemmat piilarit on tosi hienot!^^ Ja molemmat sopii sulle todella hyvin!:) ~Anni

  VastaaPoista
 5. komppaan kahta ensimmäistä, sulla on tosi kivat silmät !

  geo angel violet linssit on mun suosikit näistä, tosi jännä kuviointi : )

  VastaaPoista
 6. Anna: Kiitos! :DD
  FUDGERRY: Kyllä se oma silmien väri yleensä vähän kirkkaassa valossa näkyy, kun pupilli pienenee. Ei noissa linsseissä, kyllä normaalisti noin paljoa näy, mutta otin noita kuvia luonnottaman kirkaassa valossa. :> Ja kiitos!

  Zara: Sivuilla lukee, että postikulut ovat USD$10 (mutta jos tilaat kahdet piilarit niin ilmaiset) ja toimitusaika "Finland 5-10 work days", itselläni kesti joskus tasan viikon ja joskus täsmälleen kolme viikkoa, varmaan riippuu ihan postin toimitusnopeudesta!

  Anni: Kiitos! :>

  cheyenne: Hassua, en itse ole ainakaan huomannut, että mun silmät olis jotenkin erikoiset, ne piilarit kyllä mun suosikit! :D

  VastaaPoista
 7. haluutko kertoo tosta BB creamista sitten kun oot käyttänyt enemmän? olisin ihan hirveen innokas tietämään, kaikki ainakin tuntuu kehuvan niitä ja haluisin vaan tietää että onko ne oikeestikki sitten nii hyviä? :)

  VastaaPoista
 8. Oletko mahdollisesti tulossa desuconiin? :)

  VastaaPoista