15.1.2010

1 year

Pidin hieman taukoa päivittelyssä, sillä aikaa blogini ehti 11.1 täyttää jo vuoden! Tuntuu tosin, että vastahan aloitin blogin kirjoittamisen, mutta aika vain menee nopeasti. Siksipä päätin vaihtaa ulkoasuakin, nykyinen on nyt varsin Mashiro-painotteinen, mutta koittakaa kestää! :'D Onnistuin vahingossa myös poistamaan kävijälaskurin, joten uusi lähti sitten taas nollasta. Tänä vuonna yritän tosissani päivitellä useammin ja hieman laadukkaampia merkintöjä, toivottavasti onnistuu!

Mutta kerron teille nyt mitä kaikkea olenkaan alennusmyynneistä ostanut.


Välillä tekee mieli täyttää vaatekaappia hieman normaalimmilla vaatteilla, joten ostin h&m:stä farkut 15 eurolla, neuletakin yhdeksällä eurolla. Pinkki t-paita on seppälästä noin 7 euron hintaan. Seppälä taitaa näkyä kuvioinnista melko selkeästi. :'D


Tämä ruutupaitakin on noin kuudella eurolla Seppälästä, on muuten ensimmäinen ostamani poikien vaate, mutta sopi päälleni melko hyvin, joten miksipä ei?


Tänään olin taas onnekas! Menetin näissä kengissä jo toivoni, kun sopivaa kokoa ei aiemmin löytynyt, mutta tänään niin kävi! Olen halunnut tämän tyylisiä kenkiä jo jonkin aikaa ja melkein sortunut tilaamaan, mutta onneksi löysin lähempää.

Ja vielä perinteiset hiuspohdintani...!Kyllästyin liian vaaleisiin hiuksiini, siispä kokeilin hieman lämpimämpää sävyä, tuo väri on ollut päässäni jo yli 2 viikkoa, tosin taas olen kyllästynyt vaaleisiin luonnollisen värisiin hiuksiin. Kokeilin mm. värjätä otsatukkani mustaksi, mutta se näytti varsin rumalta, joten värinpoisto pääsi taas käyttöön. Seuraava hiusvärini tulee olemaan turkoosi, kunhan vain jaksan joskus tilata värin. Toivon tosiaan, että vielä joskus tulen löytämään kivan hiusvärin, jota jaksan kauemmin kuin muutaman päivän!Hairtradelta tilasin kahdet "medium blond" sävyiset pidennykset, sopivat aika täydellisesti nykyiseen hiusväriini, mutta ovat kyllä aika ohuet verrattuna hintaan ja siihen mitä ennen hairtadelta tilaamani pidennykset ovat olleet. Aion ehkä värjätä nekin turkooseiksi.


Tälläisen peruukin sitten tilasin, sillä tosin saattaa mennä vielä jonkin aikaa saapua. Onneksi kohta voin toteuttaa yhtä aikaa monia eri tyylejä, kun on valinnanvaraa hiuksissa!

14 kommenttia :

 1. Kuolaan valmiiks jo pelkkää ajatustakin susta ja turkooseista hiuksista *---* Ja tuo peruukkikin on aivan ihana :----O Oot onnekas kun sulla on valinnanvaraa!

  VastaaPoista
 2. -OZONE-: Sehän varsin kiva! xD toivon tosiaan, että nyt onnistuis tukka ja jaksaisin pitää kauemmin kuin muutaman päivän verran :'D

  VastaaPoista
 3. Myöhäiset onnittelut sitten vain blogillesi!
  ヾ(´・ω・`) Ja tuo peruukki on upea ♥

  VastaaPoista
 4. Nao-yu: Kiitoksia! Toivottavasti kuva ei valehtele paljoa ja peruukki on livenäkin yhtä kivan näköinen. :3

  VastaaPoista
 5. Tuo peruukki näyttää kivalta~ Sitten taas pääset loleilemaan ja ottamaan kuvia. :3

  Turkoosit hiukset on aika upeat sitten varmaan kun saat värjättyä~ Erotut ainakin kadulla hyvin. :D

  VastaaPoista
 6. Precious: Kiitos! Turkoosit kyllä varmaan erottuvat hieman, ei ihan jokaiselle ole sen värisiä! :D

  VastaaPoista
 7. omg, siusta tulee ihan miku hatsune jos värjäät vielä noi pidennyksetki XD

  toi peruukki on söpö~♥

  ainii, ja onnee blogilles :D

  VastaaPoista
 8. Melsa: Hahah, tuskinpa sentään! xD Ja kiitos!

  VastaaPoista
 9. Hoo, sunhan hiukset oli jossain vaiheessa ihan, kuin tuo peruukki ! *w*

  t. täipääää ;)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: No ehkä melkein...! Harmi vain, kun en sitten saanutkaan tuota kyseistä peruukkia ;_; !

  VastaaPoista
 11. Blogwalking greetings from INDONESIA to your side of world! Take care!
  follow my blog..
  follow my blog..
  folllow my blog..
  follow my blog please..
  okay,love you ;)

  VastaaPoista
 12. mistä ostit tuon peruukin?

  VastaaPoista
 13. Ööääää, miksi sinä olet noin ihana? (; <3

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: Livejournal käyttäjä mashimaro_girl:in kautta

  Anonyymi: Jaa, sitä en kyllä tiedä :'D

  VastaaPoista