27.12.2009

Answers

Joulu tuntui tänä vuonna menevän nopeammin kuin ennen. Joululahjani jäivät melko vähäisiksi, rahaa sain onneksi sitäkin enemmän! Ehkä niin on parempi, koska silloin voin itse ostaa mitä todella haluan, kun läheskään aina joululahjat eivät pahemmin miellytä. Niin kävi tänäkin vuonna.

Kuvasta ei löydy läheskään kaikkea mitä sain, mutta tälläisiä tuli lahjaksi:-Karkkia ihan liikaa, juuri kun yritän laihduttaa niin minua koetellaan! :'D
-Oriflamen kasvojen puhdistus- & hoitojuttuja x3
-Sukkia, kuvassa näkyvien lisäksi sain vielä jotain erittäin rumia pörrösukkia, jotka suosiolla lahjotin heti pois
-Avonin vaaleanpunainen kynsilakka & kyns
itarroja
-Pyjaman, joka lähti heti palautukseen. Ei sitten yhtään ollut tyyliseni!
-Pyyhkeen, valkoinen väri ei se käytännöllisin minulle, jolta tukasta lähtee irti hiusväriä.
-Koepapereita x2 settiä
-Elokuvalippuja x2

-Kuntopyörän, huomasinkin sen varsin hyödylliseksi vaikken sellaista edes toivonut
-Rahaa ihan kivastiQ&A-postaukseen tulikin ihan mukava määrä kysymyksiä, odotin niitä tulevan vähemmän, joten kiitos kaikille jotka jotain halusivat kysyä.♥ Nyt sitten on vastausten vuoro, joitakin samoja kysymyksiä tuli useasti, joten hieman karsin niitä pois, jotten toistaisi samoja asioita kahdesti.

Minkä kautta innostuit pitämään blogia..? Muistaakseni tykkäilin lukea muiden blogeja ja siitä taisi melkein vuosi sitten tarttua innostus aloittaa kirjoittamaan omaa blogiani.

Kuvaile sun tyyliä kolmella sanalla! Vaihteleva, söpö, "japani-inspiroitunut", kolmella sanalla on kyllä äärimmäisen hankala kuvailla :'D

Mikä on sun lempiruoka? Mulla ei ole oikeastaan mitään tiettyä, koska tykkään monista eri ruuista. Sanotaan nyt kuitenkin kana-, riisi- ja nuudeliruoat ovat suosikkejani.

Kuinkas pitkä oot? Uskoisin olevani noin 163cm pitkä, en tosin ole pitkään aikaan mitannut.

Kuka on sun tyyli-idoli? ja onko ketään suomalaista jonka tyyliä ihailet. Tyyli-idoleita minulla on kyllä ihan liikaa, sanotaan nyt vaikka SEX POT ReVeNGen entinen(?) malli Megu sekä useat j-rockarit esim. THE KIDDIEN Yusa, Versaillesin Teru sekä monet muut... Muutamaa suomalaista jiirua ihailen, tosin se jääköön salaisuudeksi keitä :'D

Violetti taitaa olla sun lempiväri, eikö? Itseasiassa taidan kyllä pitää mustasta ja pinkistä enemmän, se taitaa tulla vasta niiden jälkeen.

Voitko taas tehdä mun kanssa joskus yhteistilauksen bodylineen? No katsotaan sitä sitten joskus, jos sieltä tilaan, ehkäpä... :'''D

Onko hauskaa kirjoittaa blogia? Välillä on ja välillä ei, yleensä kyllä se on hauskaa, tuskin tässä muuten tätä istuisin kirjoittamassa.

Jos saisit yhden toiveen, mitä toivoisit? Taas näitä pahoja kysymyksiä! :'D Voisin olla pinnallinen ja ajatella vähemmän järkevästi ja siksi toivoa muuttuvani lähes täydellisen näköiseksi japanilaiseksi j-rockkariksi! :''D

Lempimangasi on? Ei taida olla sellaista, koska olen lukenut niin vähän mangaa ja yhdestä sarjasta maksimissaan ehkä kaksi osaa.

Kuinka monesti olet värjännyt hiukset? En kyllä ole koskaan laskenut, tuskin muistaisinkaan, kun olen kahdeksannelta luokalta asti tukkaani värjäillyt. Voisin arvioida kuitenkin, että jotain 10-20 värjäyksen välillä.

Minkä väriset oikeasti hiuksesi ovat? Sellaiset tavalliset maantieharmaaruskeat, siinä syy miksi aloitin hiusten värjäämisen.

Oletko koskaan seurustellut? En koskaan

Käytkö lukiota? Kyllä, toinen vuosi nyt menossa.

Minkä ikäisenä värjäsit & leikkasit hiuksesi ekaan kertaan j-rock-tyyliin? Riippuu siitä mikä lasketaan j-rock tyyliin värjäämiseksi, leikkasin (silloin luulin hiusteni olevan niiiiin ernut) joskus 2008 tammikuussa.

Mistä nettiliikkeestä tilaat eniten vaatteita ym.? Tähän mennessä eniten on tullut tilattua Bodylineltä, varmaankin melko edullisten hintojen takia.

Mitä oot toivonu joululahjaks? En toivonut mitään muuta kuin saavani vihdoin ottaa naamaani snakebitesit (huulikorut), mutta joudun odottamaan vielä 18-vuotiaaksi asti, koska vanhempani eivät hyväksy lävistyksiä. Tosin toivoin saavani lähinnä rahaa, mikä onneksi toteutu.

Onko sulla lemmikkejä? Kyllähän niitä muutama löytyy. Perheelläni on kaksi kissaa, koira sekä hevonen, itse tosin en enää ole kiinnostunut hevosharrastuksesta.

Onko sulle ikinä tullut ikävää kommenttia ulkonäöstäsi? Saan nykyäänkin vielä kuulla joskus, lähinnä vanhemmiltani jotka eivät oikein ymmärrä tyyli-ihanteitani. Pikkuernuaikoinani ja joskus vuosi sitten loleillessani, kommentteja kuului kyllä jatkuvasti, mutta onneksi nykyään vain todella harvoin.

Mitä mieltä olet pikkuernuista? esim. jos näät jonkun .. hyytävän näköisen ernun niin ajatteletko että olet parempi taikka katsotko heitä nenänvartta pitkin? Pakko myöntää, että kyllä niin tulee ajateltua ja ajattelen mielessäni "ehkäpä hänkin joskus tajuaa mikä meni pieleen". Mielestäni kuitenkin on äärimmäisen tyhmää aloittaa julkisesti kommentoiminen, tiedän millaista se on, kun joskus olin itse se pikkuernu, jota niin "truuernut" dissasivat porukalla ohikulkiessaan. Harvemmin itsekkään katson ketään nenänvartta pitkin ja yleensä pidän mielipiteeni omana tietonani.

Kun olit ylä-asteella, mitä opettajat pitivät sinusta? Silmätikku vai lellikki? Olin jotain siltä väliltä.

Miten löysit j-rockin? Kingdom Heartsia pelaamalla tykästyin ensin Utada Hikarun musiikkiin ja ensin j-poppiin koukututtuani törmäsin myöhemmin myös j-rockiin. Minulla ei ole kyllä mitään muistikuvaa mikä olikaan ensimmäinen kuuntelemani bändi.

Mikä on lempi gyarutyylisi ja miksi? Suosikkini on ihan sellainen perusgyarutyyli, mitä näkyy esim. egg:ssä sekä hime gyaru! Molemmista pidän, koska ne ovat tyttömäisiä ja söpöjä, himegyarussa kiehtoo erityisesti myös ne vaatteet.

Loleiletko vielä paljon? Nyt on ollut pitkä tauko, viimeksi muistaakseni syyskuussa. Haluaisin kyllä laittaa lolimekon päälleni, mutta hiukseni estävät sen ja olen tyyliin suhteen sen verran perfektionisti, että tyyliin sopimattomilla hiuksilla en aio loleilla. Tämäkin ongelma tosin on nyt ratkaistu, tilasin juuri peruukin, joka muistuttaa aikalailla animeconissa olleita hiuksiani. Kunhan vain saan sen käsiini niin lolimekkoni pääsevät taas käyttöön!

Tykkäätkö/ootko koskaan tykänny Antti Tuiskusta? En muistaakseni koskaan ole pitänyt hänen musiikistaan.

Minkä ikäsenä aloit "harrastaa" japanijuttuja? 14-vuotiaana

Mikä on kaikista kaikista paras j-artisti? Artistista en tiedä, mutta jos saan sanoa bändin niin suosikkejani ovat tällä hetkellä Kisnate, LM.C, Hi:BriD,
ViViD sekä kestosuosikkina pysyvä the GazettE.

Mistä tykkäät sun ulkonäössäs? Joskus on päiviä jolloin mikään ei miellytä, mutta kyllä joskus tykkään mm. hiuksistani ja silmistäni.

Miten onnistuit saamaan ton väriset hiukset? Värjäsin La Riche Directions plum-sävyllä
(myydään esim. Back Streetissä) ja jätin hopeiset hiukseni edestä värjäämättä. Pestessä väri sitten vahingossa levisi ja hopeisista hiuksista tulikin sitten vaaleanlilat. Se tulikin näyttämään ihan kivalta väriyhdistelmältä, mutta huomasin, että vaaleanlila haalistuikin paljon nopeammin pois. Kohta varmaankin muutan taas hiusväriäni...

Miten alunperin innostuit pukeutumaan lolitaan? Entäs sitten tollain... jiirummin/miksi sitä sitten sanotaan? Satuin näkemään joskus 2007 huhtikuussa Hel-Looksissa
kuvan italoleista (=ei niin tyylipuhtaista loleista) ja aloin sitten haluamaan samanlaisia vaatteita, onneksi en sitten ehtinyt tuhlata rahojani kovinkaan paljon, kun vielä en ihan käsittänyt kaikkia lolitatyylin pukeutumisoppeja. Jiirummin aloitin pukeutumaan tässä joskus reilu puolisen vuotta sitten, varmaankin liiallisen j-rockin kuuntelemisen seurauksena. Tosin vasta lähiaikoina mielestäni olen onnistunut kehittymään tyylissäni lähemmäs taivoitettani. Sitä ennen halusin lähinnä olla ernu, nykyään jiiru.

Oisitko kiinnostunut tekee hiustuto postausta? Sellaisen suunnittelinkin kaverini kanssa toteuttavani, luultavammin tulossa on videopostaus. Suunnitelmissa olisi toteuttaa se vielä tämän vuoden puolella, mutta katsotaan...

Mistä musiikista tykkäsit kun olit kolmannella luokalla? Veikkaan, että olin silloin TikTak fani, kovin paljoa en kyllä enää muista :'D

Minkälaista kommenttia oot saanu tyylistäs? Joskus muinoin pikkuernuaikoinani aika lailla negatiivistä kommenttia, nykyään enimmäkseen positiivisiä kommentteja, joka on tietenkin vain hyvä asia!

Ootko koskaan ollu koulukiusattu? En oikeastaan, mitä nyt joskus olen saanut kuulla itsestäni ylä-asteella joitakin juoruja yms.

Osaatko puhua japania? En, japanitunnit eivät ole vielä ainakaan innostaneet.

Juotko alkoholia? Jos juot niin minkä ikäsenä maistoit ekan kerran? En juo ja ainoan kerran olen maistanut rippikoulun konfirmaatiossa ehtoollisviiniä.

Puhuit jossain et oot suht lähellä "japsimittoi" ni mitkä ne mitat sun mielestäs sit on? Voi ei, joku näköjään lukee liian tarkasti Irc-Gallerian päiväkirjaani! En kyllä osaa määritellä yleisesti, joten pidän omana tietona millaiset ovat ihannemittani/painoni, joita tavoittelen. Ne ovat kuitenkin vain minun omasta mielestäni "japsimitat".

Millaisista ihmisistä pidät? Millaiset ihmiset ärsyttävät? Ihmisissä miellyttäviä piirteitä on tietenkin kiinnostus johonkin samaan asiaan kuin minulla, huumorintaju, luotettavuus, ystävällisyys, puheliaisuus yms... Jossain määrin pidän hyvänä piirteenä myös pinnallisuutta, koska itsekin sorrun siihen. Mutta ei liiallisena. Ärsyttäviä piirteitä taas on asioiden sanominen suoraan, kun mielipidettä ei oikeasti kaivattaisi, epärehellisyys, liiallinen itsekeskeisyys yms.

Mitä luultavimmin teet 3 vuoden kuluttua? Entäs 10? Luultavasti olen 3 vuoden päästä opiskelemassa, 10 vuoden päähän en kyllä osaa ajatella yhtään.

Ootko käyny ulkomailla, missä? No useimmissa pohjoismaissa, Kyproksella, Virossa, Bulgariassa sekä joskus muuallakin niin pienenä etten muista.

Onko olemassa sellainen hiustyyli mitä vielä joskus haluaisit kokeilla (tai jota ihailet), mutta et vielä (tai koskaan) uskalla kokeilla?
Zoron Ryuujin hiustyylit, esim. Kitsune musiikkivideossa.♥ Tosin olen melko varma, että ihan lyhyimmät hiustyylit eivät sovi minulle, joten saattaa ne hiukset jäädä toteuttamatta.

20.12.2009

Q & A

Blogilleni on näköjään kertynyt jo 150 lukijaa, kiitos teille kaikille!

Nyt päätin minäkin tehdä q&a postauksen, eli voitte kysyä minulta ihan mitä vain, kunhan kysymykset pysyvät jonkinlaisissa hyvän maun rajoissa, saatan jättää muuten vastaamatta.

Ja tässäpä lupailemani kuva tämänhetkisistä hiuksistani:


Nyt vain kysymyksiä tulemaan...

17.12.2009

One week till x-mas

...Ja 17-vuotissynttäreihini! Mutta eipäs siitä sen enempää, innostuin vähän taas tilailemaan vaatteita. Tällä kertaa halusin jotain kodona-vaikutteisia, kyseinen tyyli on jo jonkin aikaa kiehtonut minua ja halusin vihdoinkin kokeilla! Tiistai-aamuna ovelle tuotiinkin paketti ja tälläisiä se sitten sisälsi:


Tarvitsin uudet creeperssit, alunperinkin halusin valkoisia. Nyt vihdoinkin näitä oli sopivassa koossa ja koska aiemmat creepersini olivat jo hieman kärsineet niin tälläiset sitten tilalle. Halpiskengät, mutta menevät, ehkä joskus vielä sijoitan parempiin merkkeihin.


En osannut päättää kumman värin valitsisin, joten päädyin sitten tilaamaan molemmat. Noissa on sellainen röyhelökaulus, mutta ei sitä kuvista tietenkään kunnolla näe.


Nämä housut näyttävät ehkä epämääräiseltä ryppykasalta kuvassa, mutta niissä on mm. vyötäröllä tuollaisia rusetteja. Harmi vain eivät ihan mukavimmat pakkasella, joten en taida ihan vielä käyttää niitä.


Neljän euron leopardikuvioiset housut, harvinaista ne jopa mahtuivat, vaikka en oikein mittaillutkaan kokoani. :'D


Tarvitsin myös vaatteisiin jonkun yhteensopivan takin, tämä sopii siihen tarkoitukseen hyvin!


Kahdet uudet sukat, sopivat toki hyvin loleiluunkin, jos se sattuisi joskus taas innostamaan.


...No sillä oli hintaa muutama euro, ja sopii ehkä kuitenkin paremmin kuin muut laukkuni, vaikka se laatu ei olekaan mikään paras...


Jo toinen omistamani kruunukoru, minullako joku himo niihin? :''D


Ensimmäinen minisilinterini, joskus olen yrittänyt itsekin sellaista väkertää, mutta taidoillakin ei paljoa mitään tehdä...


3 X 0,67 euron tekoripsiä, ei paha hinta ja vaikuttavat niin hyvälaatuisilta verrattuna esim. perus h&m:n ripsiin.


Olen myös kamppailut hiusteni kanssa tässä viikon sisällä...


Lauantaina minulla oli tuollaiset blondit hiukset, niissä otsatukassa pari tummanruskeaa raitaa.


Sitten kävin ostamassa hopeashampoota. Kymmenkertaistin vaikutusajan eli puoleksi tunniksi hiuksiin niin kyllä tukasta tuli harmaa. Näitä olisin voinut pitää muutamaa päivää kauemminkin, mutta värjäsin vain aluksi tuon tukan etuosan, takaa hiukseni jäivät vielä kellertävän blondeiksi. Tietenkin joku meni heittämään pois/piilottamaan hopeashampooni, enkä enää viitsinyt toista purkkia ostaa. Suuntasin siis shokkiväriostoksille ja onneksi nyt olen tyytyväinen.

Viikonloppuna yritän postailla sitten kuvia, nyt koeviikko vie liikaa aikaa, mutta onneksi tiistaina viimeinen päivä koulua ja sitten se loma!

9.12.2009

I ♥ Circle lenses

Tällä kertaa vuorossa se piilaripostaus, kuten jo joskus lupailinkin! Mutta on minulla muutakin asiaa, mm. taas vaihteeksi jotain uusia vaatteita...


Odotin tätä tätä talvitakkia lähes kuukauden, eilen se sitten viimein saapui postiin! Ostin sen ling_lam:lta ebaysta. Cybershopissa taitaa olla jotain samantapaisia 80 eurolla, itse maksoin tästä postikuluineen vain alle puolet siitä, siksi tilailen mieluummin Hong Kongista.


Tunnen tosin tämä päällä itseni hieman luolamiehen ja batmanin risteytykseksi, olisikohan tuolla selän lepakkoristeella vaikutusta...? :'D Nuo ketjut ovat kyllä hieman epäkäytännöllisiä, koska onnistun jäämään niistä kiinni johonkin samoin häntä. Onneksi molemmat pystyy irroittamaan!


Minulla oli kerrankin hyvä tuuri, huusin nimittäin tämän sex pot revengen lukkokorun kympillä huuto.netistä! Olen himoinnut kyseistä korua jo kauan aikaa, tätä tuleekin käytettyä usein.

Sitten niihin circle lenseihin...

Tilailin PinkyParadisestä ensimmäistä kertaa, kyseessä on malesialainen piilarikauppa. Tilaaminen oli melko helppoa ostoskorisysteemillä, taitaa tosin vaatia sivuille rekisteröitymisen. Valitsin postitustavaksi sen hitaimman ja halvimman, joten piilareiden saapumisessa kesti noin kolmisen viikkoa.

"Barbie King Size Circle Black"


Sain väärät linssit! Nämä on hieman poikkeavat niistä mitä tilasin, joten lähetin sähköpostia myyjälle ja sainkin sitten 1,5 viikon päästä postissa ilmaiset ja oikeat linssit tilalle!

Tykkäilen toki näistäkin, vaikka eivät peitäkään kovin hyvin oman silmäni väriä, näillä näytän aika alienilta. Linssien halkaisija on 14.5mm, mikä tuntuu ja näyttää paljon isommalta kuin 14.00mm joita aiemmat linssini ovat olleet.

"Barbie Big Size Circle Black"

Nämä siis ovat ne linssit, jotka alunperinkin tilasin. Halkaisijaltaan sen 14.5mm. Näistä pidän ehkä kuitenkin enemmän ja tulen useammin käyttämään, koska peittävät oman silmän värini melko hyvin! Olen kyllä erittäin tyytyväinen ostopäätökseeni.


Tältä näyttää tämä yksittäinen friikimpi linssi, tätä en pidä kovinkaan usein... Pidin sitten vain yhden linssin itselläni ja toisen myin pois.


Sain myös kaupan päälle jotkut söpöimmät piilarikotelot ikinä! ♥ *____* Kaikenkaikkiaan olen siis varsin tyytyväinen PinkyParadiseen ja tulen varmaan tilaamaan uudestaankin.

1.12.2009

Wardrobe post

Minua on monesti pyydetty esittelemään lolivaatteeni ja nyt vihdoin ja viimein sen jaksoin toteuttaa! Tosin pahoittelen jo näin alkuun kuvien laatua, ilman salaman käyttöä kuvista ei muuten olisi saanut mitään selvää.

Ensimmäisen lolivaatteeni ostin joskus vuoden 2007 vuoden syksyllä ja viimeisimmät tämän vuoden syyskuussa. Vaatekaappini sisältö on kyllä vaihtunut aika paljon, joskus on ollut enemmänkin, mutta jäi vähäisemmälle käytölle ja siksi myin joitakin vaatteitani pois. Kun itse katselen näitä kuvia, vaatemääräni näyttää kyllä kutistuneen melko pieneksi!


Btssb, Bodyline. Babyn mekko on tähän mennessä ainoa kunnon brändivaatteeni. Bodylinen jsk:ta tulee melko usein käytettyä yksinkertaisuudensa takia.


Molemmat mekot Bodylineltä, tykkäilen erittäin paljon molempien printeistä ja väriyhdistelmistä!


Ylhäällä Anna Housen pilkullinen hame, joka onkin ensimmäinen hameeni, alhaalla vaaleansininen omatekemäni sekä Bodylinen fruitparlor-replica hame. Jälkimmäistä tulee käytettyä joskus vain arkisin, juuri sen feikkiprintin takia.


Bodylinen talvitakki, jota olen käyttänyt vain muutaman kerran. Arkisin loleillessani käytän mieluummin h&m:n talvitakkia, joka on lyhyempi ja siksi käyttömukavampi. Yukatakin on Bodylineltä, ensimmäinen lolivaatteeni, nykyään en sitä usein käytä epäkäytännöllisten hihojen takia.


Bodylinen boleroa en vielä ole päässyt käyttämään, punainen paita taas on itselleni hieman liian lyhyt ja pian varmaan myynnissä. Valkoinen neulepaita on h&m:ltä, sopii mielestäni hyvin hieman arkisempaan pukeutumiseen.


Bodyline, Fanplusfriend, Bodyline. Jälkimmäistä käytän ehkäpä eniten, se on mukava päällä kuminauharypysten takia!


H&M, Anna House. Mustasta ei kyllä saa mitään selvää ja Anna Housen paidankin olen ajatellut myydä, ehkä turhan pieni minulle ja siksi en ole käyttänyt sitä yli vuoteen.


H&M musta sydänlaukku. Fanplusfriendin pianolaukku on suosikkini, sitä käytän usein ihan normaalienkin vaatteiden kanssa ja koululaukkuna. Sydänlaukku taas on ostettu mashimaro_girl:iltä livejournalissa.


Kaikkia mahdollisia hiushärpäkkeitäni en tähän laittanut, niitä olisi ollut ihan liikaa, joten tässä isoimmat. Valkoinen rusetti Bodylinen, loput itsetehtyjä tai taviskaupoista.


Päivänvarjoni, pitsisen ostin joskus Kyprokselta, toinen on se kuuluisa BR-lelujen sateenvarjo.


Anna Housen kengät ovat paljon käytetyt, sen huomaa. Bodylinen heart buckle-kengät ovat uusimmat, lolita lolan rocking horset ovat myöskin hieman jo kolhiintuneet ja hieman liian isot, siksi en käytä niitä kovin usein. Talvisin loleillessani käytän yleensä maiharimaisia, mutta hieman sirompia mustia saappaita, joista ei kuitenkaan ole kuvaa.

Tässä ne sitten taisivat olla paitsi unohdin sukat!, niitä tosin ei ole paljoa, joten olkoon, jätin kyllä pois joitakin lolityyliin yhdisteltävissä olevia vaatteita sekä korut, postaan niistä joskus erikseen esittelyn.