24.11.2009

Short

Noniin, nyt jaksoin vihdoin taas kirjoitella jotain. Yritän kyllä nyt tosissani, etteivät päivitykset venyisi aina melkein kolmen viikon päähän. Tällä kertaa hieman lyhyempi postaus, muutaman päivän päästä postaan kyllä uudestaan, kun on jotain asiaakin. Olen mm. sortunut ostamaan talvitakin, sex pot revengen kaulakorun + seuraavalla kerralla esittelen kunnolla uudet piilarini. (Lähetettiin väärät, mutta onneksi luvattiin lähettää oikeat tilalle, kyllä toki ilmaiset piilarit kelpaa!)

Vähäiset ostokseni viime aikoina:


Kirpparilta h&m:n neuletakki 2 euroa sekä kauluspaita 2,50 euroa


Lisää kirpparitavaraa, kerrankin löysin jopa jotain, kun yleensä en sitten millään! Vero modan liivi (jonka yksityiskohdat huono kuva piilottaa...) neljällä eurolla, harmaa leopardihuivi eurolla (muodostunut jo suosikiksini...) sekä niittivyö kolmella.


Minulla ei ole hajuakaan, miksi ostin nuo muovitukkaklipsit h&m:stä 2,90 eurolla, ehkä syynä halloween... Luomiväripaletti Seppälästä 4,95. Sitten Rimmelin kulmakynä 4,50 eurolla, tykkäilen tosi paljon siitä, kulmien piirtäminen ei ole ennen ollut näin helppoa! Miksi aina ennen sorruin ostamaan niitä h&m:n, kun kulmani onnistuivat niillä piirrettyinä näyttämään varsin kamalilta.

Myös hiukseni ovat uudistuneet pari viikkoa sitten, leikkautin ne lyhyemmiksi ja väristä tuli blondimpi. En tosin ole tyytyväinen lopputulokseen, joten kävin tänään ostamassa hopeisen shokkivärin ja aion pian värjäillä hiukseni Versaillesin Terun tyyliin. Otsatukkaan tulee joko mustaa tai tummanruskeaa tai sitten niiden sekoitus.