24.10.2009

It's been a long time

Kuinkas tässä näin pääsikään käymään, melkein kuukauden päivittämättömyys, olen ollut laiska! Nyt on sentään jotain mistä kirjoittaa ehtinyt tapahtumaan tässä välissä.

Aloitetaan taas vähäisillä ostoksillani:

Tarvitsin jotain perusvaatteita, joten hieman värikkäämpi huppari h&m:stä kahdellakympillä. Tuo liivipaita taas on Seppälästä lastenosastolta, vihdoinkin löysin tuollaisen jossain muussa värissä kuin perinteisessä mustaxvalkoinen yhdistelmässä, joten en voinut jättää ostamatta. Hintaa sillä noin 15 euroa.

Innostuin taas värjäämään hiuksiani:
Muutama viikko sitten testailin tuollaisia parin pesun kestäviä värejä, tosin kyllästyin niihinkin melko pian.


Kellertävä blondi+lila+oranssi

Pari viikkoa sitten kävin Back Streetissä ostamassa kyseistä shokkiväriä.Vaalensin hiuksiani ja värjäsin osan otsatukasta vaaleanpunaisella.

Syysloma oli minulla jo viikko sitten, se meni lähinnä kotona lagatessa, kerran päädyin miittiin ja loman kohokohta oli Tsukicon. Vielä perjantaina en ollut varma pääsenkö lähtemään sinne, mutta sainkin onneksi luvan ja se päivä sujuikin sitten lippuja ostelemassa.

Lauantaina lähdin matkaseuranani Mirka, 7.30 junalla Jyväskylästä. Nukkumiset jäivät 4,5 tunnin mittaisiksi, tuntuikin vähän väsyttävän ja lagaavalta olo koko päivän.


Kuka sitä nyt junassa aamulla edustaisi, emme me ainakaan :''D Emme pahemmin edustaneet lippujen jonotuksessa, reilu 1,5 tuntia palelimme ulkona, ensi kerralla ostamme ne kyllä etukäteen. Btv värjäsin myös yhdet pidennykseni pinkeiksi, olivat osan päivästä päässäni, mutta jotenkin menivät huonosti ja otin ne pois ennen tsukiin menemistä.

Tsukicon oli huono, sisäänpääsy maksoi mielestäni liikaa verrattuna ohjelmasisältöön ja muuhun. Itseäni kiinnostavat ohjelmat olivat jo menneet silloin, kun olin vielä jonottamassa, joten näin ainoastaan sitten aiclen q&a:n sekä jonkun muotinäytösjutun.

Jossain vaiheessa suunnistimme Glorialle muutamaa randomia ernua seuraamalla, löysimme sitten perille. Saimme jonotusnumeron 109, olemmehan _erittäin_ onnekkaita eli jonon melkein hännille jouduttiin. SCREW:n keikka oli mahtava, tosin en omista vielä kovin montaa vertailukohdetta, koska kyseessä oli vasta toinen j-rock keikkani :3 Mutta tykkäsin ja jos tulevat Suomeen joskus uudestaan, olen takuulla menossa.

Helsingistä palasimme sitten 22.30 bussilla, sunnuntaina olin rättiväsynyt, mutta keikkafiilis piristi mieltä.

24.10. Lauantai
Päätin pitää kirppispäivän, huonoin tuloksin. En löytänyt yhtään mitään ostamisen arvoista, joten lähdimme vielä käymään kaverini kanssa Jyväskylän keskustassa ja päädyimme napsimaan valokuvia, tässä niitä pari. Tukkani oli hyvin vielä kun lähdin kotoa, mutta eipä se edustanut kaupungille asti. ;_;

Ja lupaan päivittää hieman useammin tästä edespäin, kuukausi on melko iso väli.