28.2.2009

Miten tässä näin kävikään...?

Eilen siis vihdoinkin pääsin tappamaan tukkaani, ekaksi laitoin siihen itse värinpoiston, lopputuloksesta tuli onneksi melko vaalea, mustat raidat lähtivät melko hyvin pois. Samalla huomasin, ettei vaalea väri välttämättä sopisi minulle, edes oma isäni ei tunnistanut minua aluksi! =D

Tässä värinpoiston jälkeen, valitettavasti ilman meikkiä:


Sitten kampaaja leikkasi tukkaani, malliksi valitsin sex pot revengen punatukkaisen mallin hiukset, josta jo aiemmassa merkinnässäni puhuin. Pyysin, että hiuksiani lyhennettäisiin, mutta niitä lyhennettiin hieman liikaa niin kuin aina. Otsiksen pituus säilyi melko samanlaisena, halusin siitä tosin hieman revitymmän.

Tässä lopputulos (oikeasti hiukseni ovat paksummat, mutta suoristin niitä melko paljon):


Melko tyytyväinen olen, väri näyttää melkein kuin shokkivärillä värjätyltä, mutta on kestoväri. Tosin taidan kyllä tilata kohta kuitenkin hiustenpidennykset, jotta loliuskottavampien ja gyarukampausten teko onnistuisi.

Hiihtoloman aikana olen myös ehtinyt tuunata kamerani, kun kaverini mainosti mistä päin Jyväskylästä löytyy sopivia koristeita.


Innostuin hieman liikaa:


Rahaa ei tosiaankaan ole tuhlaantunut paljoa, en ole jaksanut mennä kaupungille, mutta perjantaina viikko sitten löysin Gina Tricotin alehyllystä hintaan 2,90 tälläisen hieman tyttömäisemmän pipon!


Kyseessä on jo toinen piponi joka on valkoinen, mutta hinta ja söpöys houkuttelivat ostamaan. Veikkaampa, että kuvat ei niin paljoa tosin edusta.

21.2.2009

Erittäin syvällistä hiustyylipohdintaa

Ärsyttävää, haluni leikata tukkani astetta ernummaksi vain kasvaa, kiitos SEX POT ReVeNGen mallien kuvien. Kaikilla, kun on niin kivat hiukset! ;(

Mutta se toinen ongelma onkin sitten, että haluan myös säilyttää loliuskottavuuden, toki ernummat hiukset sopivat punk lolitaan, mutta kun päätyylini sattuu olemaan sweet lolita... Luultavasti pitää sitten hommata ulkomailta hiustenpidennyksetkin, jotta saisin pitkän tukan loleiluun. Harmi vain, että vielä gyaru-tyylikin on alkanut kiehtomaan entistä enemmän taas. Elämä kyllä olisi helpompaa, jos valitsisi vain yhden tyylin, mutten pystyisi siihen, koska en jaksa aina pukeutua samalla tavalla.

Olen tässä tallennellut koneelle melko monta kuvaa kivoista vaihtoehdoista, sitten kun vielä löytäisi kampaajan, joka osaisi sellaisen leikata!


Tämä näyttää niin siistiltä! =D

Ja takaa...


Tämäkin tukka on ihan kiva, tosin blondiksi en aio värjätä.

Ja kauheaa, minulla on hankala valinta... Menenkö An Cafen keikalle, vai lähdenkö ehkä Kanariansaarille. Keikkaa on tosin tullut odotettua kauan eikä Kanariansaaret oikein vaikuta minua kiinnostavalta, jos kyseessä on kauhea turistikohde. Jos jään kotiin voisin tilata ne pidennykset vaikka hairtradesta ja ostaa kivan brändimekon loleiluun.

1.2.2009

Miitteilyä viime viikon lauantaina

Viime viikon lauantaina oli siis Enfant Terrible-foorumin miitti Jyväskylässä, tällä kertaa osallistujia jopa kymmenen kappaletta, paikkana Wilhelmiinan konditoria. Vasta toinen käyntikertani siellä, koska yleensä tulee aina turvauduttua mäkkiin tai heseen.

Tälläisen asun kuitenkin aamupäivällä laitoin päälleni:

Kuva edustaa, mutta...
Mistä vaatteet ovatkaan:
Jumperskirt: Bodyline
Paita: Fan+Friend
Päähärpäke: Seppälä
Sukat: Lindex, hieman muokattu...

MIITTIEVÄÄT! 8D

En muista milloin viimeksi olenkaan syönyt berliininmunkkia, siitä on kyllä kauan! Mutta nam, tuo sokeriväriaineellinenmikälie-kuorrute on houkuttelevaa...

Mutta ruuasta vaatteisiin, sitä edellisenä lauantaina kokeilin taas vaihteeksi itseruskettavaa, tällä kertaa toista kuin yleensä ja se toimikin paremmin! Ei niin oranssin läikykästä naamaa kuten edellinen teki. Tämän olisi tarkoitus olla jotain inspiroitunutta, mutta ilman ruskeita piilareita tämä jääkin vain kaukaiseksi yritykseksi. Ja en, en yritä olla mikään lissu... Muttaah...


Tuollaisella naamalla en osaa vain oikein olla koulussa, yleensä minulla ei ole aikaa laittautua kovinkaan paljon aamuisin, joten arkilookkiini kuuluvat yleisimmin huppari ja pillifarkut. Hiuksiani tupeeraan päälaelta ja latvoja suoristan. Ja koska kuvahan kertoo aika paljon enemmän, kuin kilometrin pituinen teksti:

Silmäni, väri tosin muokattu xD

Olen kovasti alkanut haluamaan piilareita, ruskeita tai mustia. Mutta tämän kuvan pointti on varmaankin esitellä noita tekoripsiä mitä kokeilin...Haluan tosissani eroon niin tutusta turvallisesta tyylistä, huppareista. ;7

Tälläistä sitten tällä kertaa, mystisintä oli, että aloin tekemään tätä merkintää jo viikko sitten sunnuntaina, mutta nyt vasta viitsin sen viimeistellä julkaisukelpoiseksi!