23.1.2009

Aina vain vaatteita...

Pitkästä aikaa taas päätin jotain kirjoittaa, kerronpa sitten vaikka viime ajan shoppailuista ja vähän muusta. Vaikkapa eräästä hyvin puhutusta leffasta. Lisäsin muuten myös kävijälaskurin!

Mutta ne ostokset, tässä tulevat! =D
Muutama uusi lolivaate alennuksesta:

Rakastan niin tuota printtiä, tämä kelpaa minulle, koska aito versio on loppuunmyyty ja erittäin kallis käytettynäkin ;(


Tämä on myös ihan kiva, kangas näyttää tosin hieman erilaiselta kuvassa terävöityksen takia. Väri on mielestäni sievä, ei onneksi liian vaaleanpunainen minun makuuni.


Uutta alushametta olen jo pitkään tarvinnut, tuo on ihan ok, kunhan käyttää kahta alushametta päällekkäin, se tosin on hieman epämukavaa, mutta mitäpä sitä ei vaatteiden takia kärsisi...

Sitten hieman arkisempaa alennusmyynneistä:

En tiedä miksi, ehkä, koska kevään tullessa aion alkaa pukeutua fairy kei-vaikutteisemmin. (Ja hintaa vain 2,95 euroa) H&M:stä


Lol Fiorellasta tuo, aluksi kokeilin tuota vitsillä, mutta sitten tykästyinkin eikä hinta (2,90)
ollut ollenkaan paha. Ja huvittavinta oli kun huomasin Keraa selatessa lähes samanlaisen paidan melkein samalla kuvalla ja täysin samalla tekstillä, kiitos sen löysin aivan ihanan vaatemerkin, Listen.Flavorin.Hah, tätäkään en ikinä kuvitellut ostavani, mutta ajattelin, että se sopisi johonkin decora-vaikutteiseen asuun, Fiorellasta tämäkin.


Ja uusin ostokseni on tämä laukku, ihanaa, kun kerrankin H&M:stä löytyy jotain loliuskottavaa, pitää toimia heti. Melko pieni, mutta, kunhan vain kamera, rahat ja kännykkä mahtuvat niin se on käyttökelpoinen.

+Noiden lisäksi ostin H&M:stä sinisen perusfarkkuhameen, josta en valitettavasti onnistunut saamaan siedettäviä kuvia. Mutta tuskin sellaista on hankala kuvitellakaan :D

++VIHDOINKIN VAATEKAAPPIKUVA! Jos jaksat, kuvan voi klikata suuremmaksi. (Tosin kuva on vain lolivaatteistani, kröhöm, toisen oven avatessa olisi nähnyt vain mystisen suuren vaatevuoren xD)


Sanoisin, että sangen ahdas ja pursuava vaatekaappi, kuten kuvasta näkyy... Ehkä pitää joskus hankkia kokonainen vaatehuone :D

+++ Asiasta kolmanteen, viime viikon lauantaina minäkin vihdoin näin Twilightin, kävin elokuvissa muuten varmaan ensimmäistä kertaa noin neljään vuoteen, kiitos joululippujen. Kävi sitten niin, että rakastuin täysin siihen enkä voi ymmärtää, miksi kaikissa arvosteluissa, jotka olen lukenut niin kyseinen elokuva on täysin haukuttu? Vai sattuvatko kaikki arvostelijat vain olemaan keski-ikäisiä miehiä, jotka eivät ymmärrä teinileffojen päälle oikein mitään? En ymmärrä, en.

11.1.2009

AlennusmyyntisaaliitAlennusmyynneissä tuli joululoman aikana muutaman kerran piipahdettua. Vaikka kuinka etsin, tuntui, ettei mistään löydy kivoja vaatteita, jotka olisivat alennuksessa. Käytännössä en ostanut kuin kolme vaatekappaletta alennuksista.

Sitten hieman esittelyä:


Leopardikuvioisista legginsseistä en oikein tiedä miksi ne ostin, ehkä, koska hinta oli -50% ja joskus minulla oli vain käynyt mielessä, että ne saattaisivat näyttää kivalta jonkin asun kanssa. Mutta pulmana onkin sitten minkä kanssa, kun en omista mitään sopivaa yhdisteltävää.


Huppari on Gina Tricotista, sekin -50%, ensimmäinen valkoinen huppari ikinä minkä olen omistanut.

Neulepaita on H&M:stä, vaikka kaverini heti ensimmäisen kerran nähtyään dissasi sitä kauheaksi mummopaidaksi, seuraavana päivänä kävin sen kuitenkin ostamassa, koska sen voi helposti yhdistää lolihameiden kanssa ja se on mukavan pehmoinen ja hinta oli -70%!


Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä tuollainen söpö neulepipo, minä ainakin tykkään, plussaa tupsusta! Harmi vain siihen meni lähemmäs kymmenen euroa, KaphAllista normaalihintaisena.Ja ihanaa, huomasin, että Ellokselle oli tullut taas mustia ja ruskeita ugg-feikkejä varastoon, vaikka niiden piti tulla vasta 25. päivä tässä kuussa, mutta parempi näin. Kovasti mieli tekisi nuo tilailla, tosin eniten vaaleanpunainen väri houkuttaisi, mutta niitä ei ole enää ;( Myös leopardikuvioiset olisivat rakkaus, mutta ne ovat sen verran kalliimpia... Mutta noista pitäisi päättää, kummat... Mustia tosin harvemmalla on ja ne on helpompi koordinoida, noita ruskeita näkyy liian usein vääriin asuihin yhdisteltyinä...

Kivoimmalta uggit näyttävät mielestäni yhdistettyinä joko gyaru-tyyliin tai pirteän tyttömäiseen tyyliin, esim. näin:

Tämä tyyli luultavasti luokitellaan fairy keihin. Kyseinen asu on ihan kivan pirteä, mutta shortsit eivät oikein iske, liian pussimaiset ja tuo nallen pää ovat vain liian noloja minulle käytettäväksi. Mutta mustavalkoiset leopardiprintti-uggit, awwww<3>


Ja tähän päättyy ensimmäinen kunnon blogikirjoitukseni =D


Alkusanat

Päätin sitten vihdoinkin tehdä tänne blogin, tarkoituksena olisi pitää tämä pääosin tyyliä käsittelevänä, mm. viimeisimpiä ostoksia, vaateyhdistelyjä ja muutenkin yleisesti puhua muodista.

Eniten luultavasti tulen puhumaan lolita-muodista, kun se on itselleni se suosikki pukeutumistyyli, myös muista japanilaisista katutyyleistä saatan sanasen mainita ja sekä sitten, kun innostun niin myös ihan tavallisempien ihmisten muodista.

Toivon, että edes joku jaksaa vaivautua lukemaan juttujani ja mahdollisesti myös kommentoimaan.