27.12.2009

Answers

Joulu tuntui tänä vuonna menevän nopeammin kuin ennen. Joululahjani jäivät melko vähäisiksi, rahaa sain onneksi sitäkin enemmän! Ehkä niin on parempi, koska silloin voin itse ostaa mitä todella haluan, kun läheskään aina joululahjat eivät pahemmin miellytä. Niin kävi tänäkin vuonna.

Kuvasta ei löydy läheskään kaikkea mitä sain, mutta tälläisiä tuli lahjaksi:-Karkkia ihan liikaa, juuri kun yritän laihduttaa niin minua koetellaan! :'D
-Oriflamen kasvojen puhdistus- & hoitojuttuja x3
-Sukkia, kuvassa näkyvien lisäksi sain vielä jotain erittäin rumia pörrösukkia, jotka suosiolla lahjotin heti pois
-Avonin vaaleanpunainen kynsilakka & kyns
itarroja
-Pyjaman, joka lähti heti palautukseen. Ei sitten yhtään ollut tyyliseni!
-Pyyhkeen, valkoinen väri ei se käytännöllisin minulle, jolta tukasta lähtee irti hiusväriä.
-Koepapereita x2 settiä
-Elokuvalippuja x2

-Kuntopyörän, huomasinkin sen varsin hyödylliseksi vaikken sellaista edes toivonut
-Rahaa ihan kivastiQ&A-postaukseen tulikin ihan mukava määrä kysymyksiä, odotin niitä tulevan vähemmän, joten kiitos kaikille jotka jotain halusivat kysyä.♥ Nyt sitten on vastausten vuoro, joitakin samoja kysymyksiä tuli useasti, joten hieman karsin niitä pois, jotten toistaisi samoja asioita kahdesti.

Minkä kautta innostuit pitämään blogia..? Muistaakseni tykkäilin lukea muiden blogeja ja siitä taisi melkein vuosi sitten tarttua innostus aloittaa kirjoittamaan omaa blogiani.

Kuvaile sun tyyliä kolmella sanalla! Vaihteleva, söpö, "japani-inspiroitunut", kolmella sanalla on kyllä äärimmäisen hankala kuvailla :'D

Mikä on sun lempiruoka? Mulla ei ole oikeastaan mitään tiettyä, koska tykkään monista eri ruuista. Sanotaan nyt kuitenkin kana-, riisi- ja nuudeliruoat ovat suosikkejani.

Kuinkas pitkä oot? Uskoisin olevani noin 163cm pitkä, en tosin ole pitkään aikaan mitannut.

Kuka on sun tyyli-idoli? ja onko ketään suomalaista jonka tyyliä ihailet. Tyyli-idoleita minulla on kyllä ihan liikaa, sanotaan nyt vaikka SEX POT ReVeNGen entinen(?) malli Megu sekä useat j-rockarit esim. THE KIDDIEN Yusa, Versaillesin Teru sekä monet muut... Muutamaa suomalaista jiirua ihailen, tosin se jääköön salaisuudeksi keitä :'D

Violetti taitaa olla sun lempiväri, eikö? Itseasiassa taidan kyllä pitää mustasta ja pinkistä enemmän, se taitaa tulla vasta niiden jälkeen.

Voitko taas tehdä mun kanssa joskus yhteistilauksen bodylineen? No katsotaan sitä sitten joskus, jos sieltä tilaan, ehkäpä... :'''D

Onko hauskaa kirjoittaa blogia? Välillä on ja välillä ei, yleensä kyllä se on hauskaa, tuskin tässä muuten tätä istuisin kirjoittamassa.

Jos saisit yhden toiveen, mitä toivoisit? Taas näitä pahoja kysymyksiä! :'D Voisin olla pinnallinen ja ajatella vähemmän järkevästi ja siksi toivoa muuttuvani lähes täydellisen näköiseksi japanilaiseksi j-rockkariksi! :''D

Lempimangasi on? Ei taida olla sellaista, koska olen lukenut niin vähän mangaa ja yhdestä sarjasta maksimissaan ehkä kaksi osaa.

Kuinka monesti olet värjännyt hiukset? En kyllä ole koskaan laskenut, tuskin muistaisinkaan, kun olen kahdeksannelta luokalta asti tukkaani värjäillyt. Voisin arvioida kuitenkin, että jotain 10-20 värjäyksen välillä.

Minkä väriset oikeasti hiuksesi ovat? Sellaiset tavalliset maantieharmaaruskeat, siinä syy miksi aloitin hiusten värjäämisen.

Oletko koskaan seurustellut? En koskaan

Käytkö lukiota? Kyllä, toinen vuosi nyt menossa.

Minkä ikäisenä värjäsit & leikkasit hiuksesi ekaan kertaan j-rock-tyyliin? Riippuu siitä mikä lasketaan j-rock tyyliin värjäämiseksi, leikkasin (silloin luulin hiusteni olevan niiiiin ernut) joskus 2008 tammikuussa.

Mistä nettiliikkeestä tilaat eniten vaatteita ym.? Tähän mennessä eniten on tullut tilattua Bodylineltä, varmaankin melko edullisten hintojen takia.

Mitä oot toivonu joululahjaks? En toivonut mitään muuta kuin saavani vihdoin ottaa naamaani snakebitesit (huulikorut), mutta joudun odottamaan vielä 18-vuotiaaksi asti, koska vanhempani eivät hyväksy lävistyksiä. Tosin toivoin saavani lähinnä rahaa, mikä onneksi toteutu.

Onko sulla lemmikkejä? Kyllähän niitä muutama löytyy. Perheelläni on kaksi kissaa, koira sekä hevonen, itse tosin en enää ole kiinnostunut hevosharrastuksesta.

Onko sulle ikinä tullut ikävää kommenttia ulkonäöstäsi? Saan nykyäänkin vielä kuulla joskus, lähinnä vanhemmiltani jotka eivät oikein ymmärrä tyyli-ihanteitani. Pikkuernuaikoinani ja joskus vuosi sitten loleillessani, kommentteja kuului kyllä jatkuvasti, mutta onneksi nykyään vain todella harvoin.

Mitä mieltä olet pikkuernuista? esim. jos näät jonkun .. hyytävän näköisen ernun niin ajatteletko että olet parempi taikka katsotko heitä nenänvartta pitkin? Pakko myöntää, että kyllä niin tulee ajateltua ja ajattelen mielessäni "ehkäpä hänkin joskus tajuaa mikä meni pieleen". Mielestäni kuitenkin on äärimmäisen tyhmää aloittaa julkisesti kommentoiminen, tiedän millaista se on, kun joskus olin itse se pikkuernu, jota niin "truuernut" dissasivat porukalla ohikulkiessaan. Harvemmin itsekkään katson ketään nenänvartta pitkin ja yleensä pidän mielipiteeni omana tietonani.

Kun olit ylä-asteella, mitä opettajat pitivät sinusta? Silmätikku vai lellikki? Olin jotain siltä väliltä.

Miten löysit j-rockin? Kingdom Heartsia pelaamalla tykästyin ensin Utada Hikarun musiikkiin ja ensin j-poppiin koukututtuani törmäsin myöhemmin myös j-rockiin. Minulla ei ole kyllä mitään muistikuvaa mikä olikaan ensimmäinen kuuntelemani bändi.

Mikä on lempi gyarutyylisi ja miksi? Suosikkini on ihan sellainen perusgyarutyyli, mitä näkyy esim. egg:ssä sekä hime gyaru! Molemmista pidän, koska ne ovat tyttömäisiä ja söpöjä, himegyarussa kiehtoo erityisesti myös ne vaatteet.

Loleiletko vielä paljon? Nyt on ollut pitkä tauko, viimeksi muistaakseni syyskuussa. Haluaisin kyllä laittaa lolimekon päälleni, mutta hiukseni estävät sen ja olen tyyliin suhteen sen verran perfektionisti, että tyyliin sopimattomilla hiuksilla en aio loleilla. Tämäkin ongelma tosin on nyt ratkaistu, tilasin juuri peruukin, joka muistuttaa aikalailla animeconissa olleita hiuksiani. Kunhan vain saan sen käsiini niin lolimekkoni pääsevät taas käyttöön!

Tykkäätkö/ootko koskaan tykänny Antti Tuiskusta? En muistaakseni koskaan ole pitänyt hänen musiikistaan.

Minkä ikäsenä aloit "harrastaa" japanijuttuja? 14-vuotiaana

Mikä on kaikista kaikista paras j-artisti? Artistista en tiedä, mutta jos saan sanoa bändin niin suosikkejani ovat tällä hetkellä Kisnate, LM.C, Hi:BriD,
ViViD sekä kestosuosikkina pysyvä the GazettE.

Mistä tykkäät sun ulkonäössäs? Joskus on päiviä jolloin mikään ei miellytä, mutta kyllä joskus tykkään mm. hiuksistani ja silmistäni.

Miten onnistuit saamaan ton väriset hiukset? Värjäsin La Riche Directions plum-sävyllä
(myydään esim. Back Streetissä) ja jätin hopeiset hiukseni edestä värjäämättä. Pestessä väri sitten vahingossa levisi ja hopeisista hiuksista tulikin sitten vaaleanlilat. Se tulikin näyttämään ihan kivalta väriyhdistelmältä, mutta huomasin, että vaaleanlila haalistuikin paljon nopeammin pois. Kohta varmaankin muutan taas hiusväriäni...

Miten alunperin innostuit pukeutumaan lolitaan? Entäs sitten tollain... jiirummin/miksi sitä sitten sanotaan? Satuin näkemään joskus 2007 huhtikuussa Hel-Looksissa
kuvan italoleista (=ei niin tyylipuhtaista loleista) ja aloin sitten haluamaan samanlaisia vaatteita, onneksi en sitten ehtinyt tuhlata rahojani kovinkaan paljon, kun vielä en ihan käsittänyt kaikkia lolitatyylin pukeutumisoppeja. Jiirummin aloitin pukeutumaan tässä joskus reilu puolisen vuotta sitten, varmaankin liiallisen j-rockin kuuntelemisen seurauksena. Tosin vasta lähiaikoina mielestäni olen onnistunut kehittymään tyylissäni lähemmäs taivoitettani. Sitä ennen halusin lähinnä olla ernu, nykyään jiiru.

Oisitko kiinnostunut tekee hiustuto postausta? Sellaisen suunnittelinkin kaverini kanssa toteuttavani, luultavammin tulossa on videopostaus. Suunnitelmissa olisi toteuttaa se vielä tämän vuoden puolella, mutta katsotaan...

Mistä musiikista tykkäsit kun olit kolmannella luokalla? Veikkaan, että olin silloin TikTak fani, kovin paljoa en kyllä enää muista :'D

Minkälaista kommenttia oot saanu tyylistäs? Joskus muinoin pikkuernuaikoinani aika lailla negatiivistä kommenttia, nykyään enimmäkseen positiivisiä kommentteja, joka on tietenkin vain hyvä asia!

Ootko koskaan ollu koulukiusattu? En oikeastaan, mitä nyt joskus olen saanut kuulla itsestäni ylä-asteella joitakin juoruja yms.

Osaatko puhua japania? En, japanitunnit eivät ole vielä ainakaan innostaneet.

Juotko alkoholia? Jos juot niin minkä ikäsenä maistoit ekan kerran? En juo ja ainoan kerran olen maistanut rippikoulun konfirmaatiossa ehtoollisviiniä.

Puhuit jossain et oot suht lähellä "japsimittoi" ni mitkä ne mitat sun mielestäs sit on? Voi ei, joku näköjään lukee liian tarkasti Irc-Gallerian päiväkirjaani! En kyllä osaa määritellä yleisesti, joten pidän omana tietona millaiset ovat ihannemittani/painoni, joita tavoittelen. Ne ovat kuitenkin vain minun omasta mielestäni "japsimitat".

Millaisista ihmisistä pidät? Millaiset ihmiset ärsyttävät? Ihmisissä miellyttäviä piirteitä on tietenkin kiinnostus johonkin samaan asiaan kuin minulla, huumorintaju, luotettavuus, ystävällisyys, puheliaisuus yms... Jossain määrin pidän hyvänä piirteenä myös pinnallisuutta, koska itsekin sorrun siihen. Mutta ei liiallisena. Ärsyttäviä piirteitä taas on asioiden sanominen suoraan, kun mielipidettä ei oikeasti kaivattaisi, epärehellisyys, liiallinen itsekeskeisyys yms.

Mitä luultavimmin teet 3 vuoden kuluttua? Entäs 10? Luultavasti olen 3 vuoden päästä opiskelemassa, 10 vuoden päähän en kyllä osaa ajatella yhtään.

Ootko käyny ulkomailla, missä? No useimmissa pohjoismaissa, Kyproksella, Virossa, Bulgariassa sekä joskus muuallakin niin pienenä etten muista.

Onko olemassa sellainen hiustyyli mitä vielä joskus haluaisit kokeilla (tai jota ihailet), mutta et vielä (tai koskaan) uskalla kokeilla?
Zoron Ryuujin hiustyylit, esim. Kitsune musiikkivideossa.♥ Tosin olen melko varma, että ihan lyhyimmät hiustyylit eivät sovi minulle, joten saattaa ne hiukset jäädä toteuttamatta.

15 kommenttia :

 1. oh, olin odottanut että vaistailisit kaikkien meidän kysymyksiin. Kiitos!<3^^

  VastaaPoista
 2. Mikuru: Eipä kestä! Hassua, että edes joku odotti! :'D

  VastaaPoista
 3. Ohh, vai peruukin olet tilannut, mistäpäs? 8)

  Ne sun animecon aikaiset hiukset oli tosi ihanat! Livenä vieläpä näin, hehe B).

  Kiitos vastauksistasi kysymyksiin! Minäkin odottelin 8)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Tilailin sen täältä, http://mashimaro-girl.livejournal.com/ kyseisellä myyjällä on välityspalvelu, jonka avulla sitten saan peruukin jostain kiinasta.
  Ja kiitos! :)

  VastaaPoista
 5. Juuh Meguhan on entinen malli. Sillähän on nykyään oma vaatemerkki :3 (en sitten tiedä jos vielä jotain mallinhommia tekee sex potille o.o)

  VastaaPoista
 6. kiva että vastasit noihin kysymyksiin noi huolella:)

  VastaaPoista
 7. Nao-yu: En tiennytkään tuosta vaatemerkistä, toivottavasti hänestä vielä jotain kuultaisiinkiin! ;__;

  Lumiruusu: Eipä siitä paljon vaivaa ollut :)

  VastaaPoista
 8. komppaan lumiruusua, oli kivaa ku vastasit "ylimääräistä" :--)

  hiustuto(-video) ois ♥

  VastaaPoista
 9. Hei onks noi blogiis lisämät ihanat masiron kuvat jotain uusia? SIIS ONKO MASIRO PALANNU JULKISUUTEEN? Ku en oo nähny noita kuvia missään.. Ääh...

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Ehkä lähiaikoina toteutan paremman tutoriaalin, kuin se edellinen! Sitä häpeän yli kaiken -___-

  Anonyymi: Onhan Mashiro ollut jo kauan, jos et tiennyt niin nykyään hän on Oyuugi Wagamama-dan x PaRADEiS nimisessä bändissä! :>

  VastaaPoista
 11. Riina, sulla on ihana blogi<3 kerkesin vasta nyt lukasta, mut ihastuin heti sun blogiis ;)

  VastaaPoista
 12. Mitääh, kuinka kauan? Voi ei, ole kiltti ja kerro vähän koska bändi perustettiin jne, väännän täällä ihan itkua että tälläinen on jäänyt tajuamatta.. ;_;

  VastaaPoista
 13. Candy: Kiva että tykkäilet, nimeni tosin ei ole kuitenkaan tuo :'D

  Anonyymi: En uskalla nyt kovin paljoa sanoa, mutta sen verran tiedän, että bändi perustettiin jo 2008 ja on ehtinyt jo tehdä aika paljon, kun esim. kaksi pv:täkin jo ilmestynyt! :3

  VastaaPoista
 14. kiva postaus mun mielestä on kivempi ostaa itse mitä haluaa täytyy mun vaan varoo etten osta heräteostoksii kun ei tuu aina edes mietittyy mitä ostaa!!:D

  VastaaPoista
 15. Neppu: Kiva, jos tykkäilit! :3 Niin käy joskus varmaan useimmille :'D

  VastaaPoista