16.7.2009

Animecon 10-12.7

Perjantaina poikkesin aamulla tullissa noutamassa laukkuni, jotta saisin sen animeconiin. Onneksi ei mennyt mitään maksuja. Kaikki tarpeelliset tavarani mahtuvat melko hyvin siihen.


Kello 10.22 lähdettiin junalla mikkumin kanssa ensin kohti Tamperetta, siellä sitten vaihdettiin Helsinkiin menevään. Tulikin hauska reissu, kun jouduttiin sellaiseen ryhmäkoppiin, joka oli täynnä jotain 13-vuotiaita pokemonfaneja. Heidän puheenaiheensa olivat hieman mielenkiintoisia... No ainakaan menomatkalla ei ollut niin tylsää! Kun sitten saavuttiin perille joskus kahdelta, heti junasta astuttuani hyökkää joku L halaamaan, eikä ollut sitten viimeinen kerta, kun jouduin halattavaksi. Rautiksen r-kioskilta ostettiin matkailijakortit ja suunnattiin bussilla sukulaiseni luokse ja majoituttiin sinne.

Raahasin mukavan paljon tavaraa, oikealla minun ja kaverini vasemmalla, onneksi paluumatkalla sentään oli muutama tavara vähemmän.


Vuorossa oli yli tunnin laittautuminen, palasimme takaisin keskustaan ja harhailimme vähän aikaa siellä sun täällä. Ernulaumoja seuraamalla sitten löysimme Kaapelitehtaalle viimein viiden aikoihin. Vuorossa siis kuvia, niitä meistä otettiinkin aikalailla:


Tukka oli tuossa vaiheessa jo kuollut, syytetään siitä kuumuutta


Ilmeestä huomaa, että oli kuuma varsinkin loleissa! ;____;
Lauantai

Aamulla laittautumiseen meni noin 3-4 tuntia, ei jaksanut kiirehtiä XD

En ole vielä löytänyt yhtäkään muiden ottamaa kuvaa, vaikka kyllä niitä otettiin. Missä sitten lienevätkään... Ensimmäistä kertaa en tuntenut ollenkaan alemmuudentunnetta muiden lolien seurassa, ehkä syynä on kenties brändi...

Ohjelmista käytiin katsomalla Candy Loven esitystä yhden biisin verran, sitten mikkumi kyllästy. Iron gangurossakin käytiin kattomassa ensimmäinen erä, mutta se oli hieman tylsää ja eteni hieman liian hitaasti... Käytiin myös pikaisesti Kamppikierroksella Blippo-Cybershop-Morticia, enimmäkseen uteliaisuudesta millaisia "lolivaatteita" niissä tällä kertaa olisi. Ei jäänyt paljoa aikaa, koska mikkumi oli unohtanut lompakkonsa asunnolle, sinne sitten jouduttiin palaamaan ja tuhlaamaan aikaa.Sunnuntai

Pistin päälle jotain yksinkertaisempaa, koska junassa joutuisi istumaan. Ei ehditty olla aconissa kauaa, käytiin katsomassa tunti cosplaydeittiä (joka meni hieman tylsäksi, koska istuttiin varmaan juuri sillä puolella, jonne ei kuulunut paljoa mitään) ja sitten 16.30 junalla kohti Jyväskylää! Nyt kyllä harmittaa, kun tuli vähän liikaa syötyä roskaruokaa...

Melko mukava reissu oli, mutta harmikseni shoppailuille ei jäänyt aikaa ;___;

Eilen sitten tapahtui järkytys, A-studiossa oli yhdeksältä juttua Aconista, arvatkaa vain ketä kuvattiin silloin, kun meistä otettiin valokuvia. Ja juuri samaan aikaan ohjelmassa pohdittiin jotain onko lolita seksuaalista, menee kyllä hermot, kun ihmiset vieläkin näköjään sekoittavat lolitan ja Lolitan... Ohjelma on nähtävissä jonkin aikaa yle areenalta.

9 kommenttia :

 1. Bongasin sut parina päivänä, söpöjä asuja. Ja sun hiukset on ihanat!

  Tsiisus, toi A-studion juttu oli aika random! :S "animelapsen isä, kriitikko". Whattaa?! :'D Oho, mäkin vilahdan tuolla jossain.

  VastaaPoista
 2. Helka: Kiitos, valitettavasti en tainnut bongata sinua ;_;

  A-studio osaa kyllä! ;_____; Mutta olihan se ihan jännä päästä vilahtamaan telkkarissa XD

  VastaaPoista
 3. aWw, mistä toi laukku? : )
  SUlonen.< 3

  + toi a-studio...
  Laitoin ylelle vähän palautetta.>8D

  VastaaPoista
 4. Yun.♫: Ostin sen livejournalissa mashimaro_girl:iltä, hänen kauppansa myy niitä. Kiitos :D

  VastaaPoista
 5. Your handbags are really cute! I love your colecction!

  kisses from Spain!

  VastaaPoista
 6. criztinita: Thank you!

  Mademoiselle Parapluie: Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 7. Ihana toi sydänlaukku! Gaaah! <3__<3

  VastaaPoista
 8. Zefora: Kiitos, minäkin olen jo kovin rakastunut siihen XD

  VastaaPoista