27.5.2009

Something new

Taas jo kauan aikaa viime päivityksestä, olen sinä aikana mm. shoppaillut, käynyt j-rock miitissä ja ehtinyt leikkauttamaan hiukseni, joista tosin en pistä vielä kuvaa, kun tuli hieman lyhyet hiukset...

Tässä alkaa kuiteskin tutut ostosselitykset, sisältää tällä kertaa meikkejä, lolivaatteita, normivaatteita ja vähän muuta:


Tarvitsin uuden t-paidan, kun niistä on pula, joten eksyidyin Seppälään jo muutama viikko sitten ja ostin tuollaisen hintaan 9.90. Tykkäilen tuosta väristä!

Viime perjantaina oli koulussani kevätretki tampereelle, käytiin ainakin poliisimuseossa, tutustumassa Aamulehteen, sitten oli aikaa kaupungilla (Tosin liikkuminen oli hankalaa, kun Tampereella kaikki kaupat tuntuu olevan melko kaukana toisistaan) ja illemmalla Ideaparkkia kohti:

(En jaksanut silittää!)

Päädyin tuttuun tapaani h&m:n lastenosaston alehyllyjä katselemaan, bongasin peruskauluspaidan halvalla, vain 5 euroa, joten menin sovittamaan ja ostamaan.


H&m:ssä oli myös yksi kappale tälläisiä henkselihameita, minun koossani ja tälläkin hintaa vain sen 5 euroa.


Europehousessa kävi tuuri, siellä oli tälläiset kivan pinkit tekokynnet vain eurolla! Hintaa niin vähän, koska liima puuttui, mutta senhän voi ostaa erikseenkin. Nämä ovat muuten jo viidennet omistamani! :D


Ostin myös joskus meikkejä, halpisjuttuja h&m:ltä, tuo on ihan ensimmäinen puuterini, joten en voi oikein vertailla laatua, hintaa 3,50. Tuo toinen on nestemäinen eyelineri, ihan ok laatu ja hintaa melko vähän.


Mun yleinen hiuslakkaostos, tätä on tullut käytettyä jo muutaman pullon verran ja itse ainakin tykkään, koska tämä on melko vahvaa.

Ja lopuksi vielä uusimmat lolivaatteeni, tilasin tosin numeroa liian isot kengät, jotka pistin myyntiin ja kohta tilaan pienemmät.


Lyhythihaiset paidat ovat mukavempia kesällä, joten tässä yksi lisää kokoelmaani.


Tykkäilen näistä ihan kauhean paljon ja olivat vielä halvat, joten menivät tilaukseen.


Ja viimeisenä rusetti, joita ilman lolit eivät voi elää, paitsi minä tosin olen elänyt kaksi vuotta ilman! :D

Ja miittipärstäni viime lauantaina, teemana oli raitasukat, joten siksi raitasukat vaikka en niitä muuten ehkä käyttäisikään...

2 kommenttia :

  1. mistä tilasit tuon paidan? :) ihana :'3

    VastaaPoista
  2. Bodylineltähän tuo, siitä on nykyään tullut melkeinpä vakiopaikkani ostaa peruslolivaatteita :D

    VastaaPoista