19.4.2009

Liian kauan aikaa kulunut

Tosiaan, pitäisi opetella kirjoittelemaan hieman useammin. Inspiraatio on ollut hieman kadoksissa, mutta toivottavasti se tämän päivityksen myötä hieman palailisi.

Tältä näytin joskus ja vähän muulloin

Joku mystinen gyaru-yritys tässä joskus, toivottavasti edes joku tunnistaisi, mitä tyyliä yritän edustaa... Tuossa minulla on ne Hairtraden pidynnykset!


Itselaukaisimella tulee hyvä laatu, kuten huomaatte... Viime torstaina pidin vaihteeksi loleilupäivän, piilarit ja pidennykset jätin kotiin. Koulun keittäjän mielestä näytin silloin prinsessalta lol, outoa ettei ole ennen kommentoinut xD

Viimeaikojen vaatekertymät

Viime viikolla olen ollut hieman vähemmän tuhlaileva. Alkuviikosta kiersin kirpparilla, josta yllättävää kyllä löysin varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni jotain, nimittäin H&M:n mustaharmaa-raidalliset pillifarkut, hintaa vain kolme euroa ja vielä hyväkuntoisetkin. Kerrankin kävi tuuri! :D

Farkkuhame taas on kaveriltani, joka lahjoitti sen minulle. Olinkin jo pitkään etsinyt sopivaa, halusin välttämättä vaalean enkä ihan miniä, joten tykkäilen tästä.

T-paitakin on lahjoitus! XD Tosin huomasin, että se ei ollut päällä niin kiva kuin luulin, mutta menköön nyt ainakin jonkun toisen puseron alla.


H&M:ltä löytyi sitten ihana rusettisormus, ja lolithan eivät voi elää ilman niitä? Tuo oli varmaankin viimeinen kappale siellä, hintaa 3,90.

Odotan tässä muuten kauhulla torstaita, koska silloin minusta ja kaveristani pitäisi olla juttu paikallislehdessä, kaverini nimittäin sai kirjoittaa lehteen, joten päätti sitten valita aiheeksi koulun ja pukeutumistyylini! :D Täytyy sitten tässä vain toivoa parasta, että jutun kuva ei olisi sieltä pahimmasta päästä...

2 kommenttia :