20.3.2009

Decoroilua eräänä tylsänä päivänä...Näin sitten kävi, että viime viikolla köysin itseni heittelemässä koruja yms. muovikrääsää ylleni ja lopulta päädyin ottamaan kuvia.

Jotkut tosin ovat saattaneet nähdä nämä jo irc-galleriassa kauan aikaa sitten, joten pahoittelen.

Decoraan tuli tutusttua jo vuonna 2007, itse asiasssa aloitin "ernupukeutumiseni" erittäin huonoilla decorayrityksillä, joihin yhdistin sitten niin kauniit "ganguromeikit". Valitettavasti menin hillumaan näin vuoden 2007 animeconiin ja tunsin valitettavasti olevani liiankin truu. Vanhempani totesivat nimittää sen ajan meikkejäni sotamaalauksiksi, nykyään kyllä ymmärrän miksi :`D

Sattumalta palasi pienen pieni innostus aloittaa taas pukeutumaan edes joskus decoraan, johtuu ehkäpä liiallisista h&m:n lastenosastolla vierailuista. Vilkaisimpas eräänä päivänä siellä aleosastoa ja bongasin melko decorauskottavan hameen, alkuperäinen hinta noin 17 euroa, nyt vain 2 euroa! :D


Kuva valitettavasti saa sen näyttämään pumpuliselta, mutta vannon ettei se ole!

Mutta takaisin aiheeseen decora! Itse tunnen tosin, että decoraan pukeutuminen vaatii paljon enemmän itsevarmuutta kuin esim lolivaatteisiin pukeutuminen, aina tuntuu kuulevan vain negatiivista palautetta ja paljon. Siksi itsellänikin on jäänyt pukeutuminen vähemmälle, noin kahdeksaan kuukauteen en ole koskenutkaan pinneihin.
Sitten löysinkin myspacestä muutaman decoran, jotka oikeasti osaavat pukeutua tyyliin! He ovat suuri inspiraation lähde, vielä kevätkin tullessaan saa minutkin pukeutumaan useammin pinkkiin.

Seuraavana tulossa on "mitä ostin Tallinnasta ja mitä aion seuraavana ostaa"-juttu. :D

2 kommenttia :

  1. Söpöjä kuvia ja kiva blogi, pitääkin alkaa seurailemaan. 8)

    VastaaPoista