28.2.2009

Miten tässä näin kävikään...?

Eilen siis vihdoinkin pääsin tappamaan tukkaani, ekaksi laitoin siihen itse värinpoiston, lopputuloksesta tuli onneksi melko vaalea, mustat raidat lähtivät melko hyvin pois. Samalla huomasin, ettei vaalea väri välttämättä sopisi minulle, edes oma isäni ei tunnistanut minua aluksi! =D

Tässä värinpoiston jälkeen, valitettavasti ilman meikkiä:


Sitten kampaaja leikkasi tukkaani, malliksi valitsin sex pot revengen punatukkaisen mallin hiukset, josta jo aiemmassa merkinnässäni puhuin. Pyysin, että hiuksiani lyhennettäisiin, mutta niitä lyhennettiin hieman liikaa niin kuin aina. Otsiksen pituus säilyi melko samanlaisena, halusin siitä tosin hieman revitymmän.

Tässä lopputulos (oikeasti hiukseni ovat paksummat, mutta suoristin niitä melko paljon):


Melko tyytyväinen olen, väri näyttää melkein kuin shokkivärillä värjätyltä, mutta on kestoväri. Tosin taidan kyllä tilata kohta kuitenkin hiustenpidennykset, jotta loliuskottavampien ja gyarukampausten teko onnistuisi.

Hiihtoloman aikana olen myös ehtinyt tuunata kamerani, kun kaverini mainosti mistä päin Jyväskylästä löytyy sopivia koristeita.


Innostuin hieman liikaa:


Rahaa ei tosiaankaan ole tuhlaantunut paljoa, en ole jaksanut mennä kaupungille, mutta perjantaina viikko sitten löysin Gina Tricotin alehyllystä hintaan 2,90 tälläisen hieman tyttömäisemmän pipon!


Kyseessä on jo toinen piponi joka on valkoinen, mutta hinta ja söpöys houkuttelivat ostamaan. Veikkaampa, että kuvat ei niin paljoa tosin edusta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti