21.2.2009

Erittäin syvällistä hiustyylipohdintaa

Ärsyttävää, haluni leikata tukkani astetta ernummaksi vain kasvaa, kiitos SEX POT ReVeNGen mallien kuvien. Kaikilla, kun on niin kivat hiukset! ;(

Mutta se toinen ongelma onkin sitten, että haluan myös säilyttää loliuskottavuuden, toki ernummat hiukset sopivat punk lolitaan, mutta kun päätyylini sattuu olemaan sweet lolita... Luultavasti pitää sitten hommata ulkomailta hiustenpidennyksetkin, jotta saisin pitkän tukan loleiluun. Harmi vain, että vielä gyaru-tyylikin on alkanut kiehtomaan entistä enemmän taas. Elämä kyllä olisi helpompaa, jos valitsisi vain yhden tyylin, mutten pystyisi siihen, koska en jaksa aina pukeutua samalla tavalla.

Olen tässä tallennellut koneelle melko monta kuvaa kivoista vaihtoehdoista, sitten kun vielä löytäisi kampaajan, joka osaisi sellaisen leikata!


Tämä näyttää niin siistiltä! =D

Ja takaa...


Tämäkin tukka on ihan kiva, tosin blondiksi en aio värjätä.

Ja kauheaa, minulla on hankala valinta... Menenkö An Cafen keikalle, vai lähdenkö ehkä Kanariansaarille. Keikkaa on tosin tullut odotettua kauan eikä Kanariansaaret oikein vaikuta minua kiinnostavalta, jos kyseessä on kauhea turistikohde. Jos jään kotiin voisin tilata ne pidennykset vaikka hairtradesta ja ostaa kivan brändimekon loleiluun.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti