11.1.2009

AlennusmyyntisaaliitAlennusmyynneissä tuli joululoman aikana muutaman kerran piipahdettua. Vaikka kuinka etsin, tuntui, ettei mistään löydy kivoja vaatteita, jotka olisivat alennuksessa. Käytännössä en ostanut kuin kolme vaatekappaletta alennuksista.

Sitten hieman esittelyä:


Leopardikuvioisista legginsseistä en oikein tiedä miksi ne ostin, ehkä, koska hinta oli -50% ja joskus minulla oli vain käynyt mielessä, että ne saattaisivat näyttää kivalta jonkin asun kanssa. Mutta pulmana onkin sitten minkä kanssa, kun en omista mitään sopivaa yhdisteltävää.


Huppari on Gina Tricotista, sekin -50%, ensimmäinen valkoinen huppari ikinä minkä olen omistanut.

Neulepaita on H&M:stä, vaikka kaverini heti ensimmäisen kerran nähtyään dissasi sitä kauheaksi mummopaidaksi, seuraavana päivänä kävin sen kuitenkin ostamassa, koska sen voi helposti yhdistää lolihameiden kanssa ja se on mukavan pehmoinen ja hinta oli -70%!


Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä tuollainen söpö neulepipo, minä ainakin tykkään, plussaa tupsusta! Harmi vain siihen meni lähemmäs kymmenen euroa, KaphAllista normaalihintaisena.Ja ihanaa, huomasin, että Ellokselle oli tullut taas mustia ja ruskeita ugg-feikkejä varastoon, vaikka niiden piti tulla vasta 25. päivä tässä kuussa, mutta parempi näin. Kovasti mieli tekisi nuo tilailla, tosin eniten vaaleanpunainen väri houkuttaisi, mutta niitä ei ole enää ;( Myös leopardikuvioiset olisivat rakkaus, mutta ne ovat sen verran kalliimpia... Mutta noista pitäisi päättää, kummat... Mustia tosin harvemmalla on ja ne on helpompi koordinoida, noita ruskeita näkyy liian usein vääriin asuihin yhdisteltyinä...

Kivoimmalta uggit näyttävät mielestäni yhdistettyinä joko gyaru-tyyliin tai pirteän tyttömäiseen tyyliin, esim. näin:

Tämä tyyli luultavasti luokitellaan fairy keihin. Kyseinen asu on ihan kivan pirteä, mutta shortsit eivät oikein iske, liian pussimaiset ja tuo nallen pää ovat vain liian noloja minulle käytettäväksi. Mutta mustavalkoiset leopardiprintti-uggit, awwww<3>


Ja tähän päättyy ensimmäinen kunnon blogikirjoitukseni =D


4 kommenttia :

  1. vinkki! älä kirjota kuvan viereen ni on helpompi lukee! :DDD

    VastaaPoista
  2. Okei, pitää vielä vähän opetella käyttöä xD

    VastaaPoista
  3. Tuo neulepaita on kyllä jotain ihaninta *_*

    VastaaPoista